petrolohead_69 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Koncert był SUPER :D Opłacało się czekać od 7 pod bramkami żeby stać zaraz przy barierkach :D Niesamowita atmosfera i energia. To było coś więcej niż po prostu koncert. To było dobrze zaplanowane i perfekcyjnie wykonane show! Pozdrowienia dla wszystkich fanów AC/DC :buttrock: p.s Przesadzali z tym spotem puszczanym ciągle przed koncertem, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Kurde było pięknie :buttrock: Dali czadu na maksa . A ten spot to była przesada :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Koncert był SUPER :D Opłacało się czekać od 7 pod bramkami żeby stać zaraz przy barierkach :D to już wiem czemu nie mogłem się dobić bliżej...swoja drogą ja zawitałem o 6 tyle że wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi