bartMFK Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) szlaki dokąd on przeciera, że pozwolę sobie zapytać? Jaki to w ogóle ma sens? Prędzej czy później gość się zabije to powiedz mi po co ludzie ścigają się na torach, po co samochody mogą przekroczyc poduszczalne prędkości, po co sporty motorowe? a czy on się zabije to już jego broszka. jeden żyje nudnym życiem przez 80 lat i pierdzi w fotel przed telewizorem, a drugi w wieku 25 lat jest idolem i inspiracją dla milionów ludzi na całym świecie. powiedz czyje życie jest bardziej wartościowe Edytowane 4 Stycznia 2010 przez bartMFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) to powiedz mi po co ludzie ścigają się na torach, po co samochody mogą przekroczyc poduszczalne prędkości, po co sporty motorowe? a czy on się zabije to już jego broszka. jeden żyje nudnym życiem przez 80 lat i pierdzi w fotel przed telewizorem, a drugi w wieku 25 lat jest idolem i inspiracją dla milionów ludzi na całym świecie. powiedz czyje życie jest bardziej wartościowe Dokładnie. Kolego adwent wydaje mi sie że czas poświęcony na tłumaczenie Ci tego = czas stracony :bigrazz: Każdy ustala sobie granice jeśli lubi cokolwiek ryzykować gnanie plastikiem 200 po mieście to też przegięcie, czy jazda w szortach na krosie. Tyle że to właśnie dla mnie jest głupotą w przeciwieństwie do wyczynów chłopaków z FMX. Ja nadal uważam że tacy goście załugują na szacunek. Nikt nie każe ich naśladować. Ale sakie skoki, czy zeskoki właśnie Madisona wymagają zajebistych umiejętności i jeszcze większej odwagi. To jest ogromne ryzyko, ale dopóki ryzykują tylko własnym życiem i zdrowiem niech to robią. Ja z uznaniem na to sobie potem patrzę. Wielu ma ciśnienie żeby zaistnieć. W stosunku do pajacowania osłów w Big Brotherze czy debilnych rekordów Guinesa to akurat wg mnie jest majstersztyk. W takich akcjach rozj...bać sie każdy potrafi a wyjść cało tylko nieliczni. Pozdro Edytowane 5 Stycznia 2010 przez murdoch2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 TAK SIĘ SKACZE Z SAMOLOU<------------- JAK ZWYKLE Travis odwala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kolego adwent wydaje mi sie że czas poświęcony na tłumaczenie Ci tego = czas stracony :bigrazz: zgadzam się z Tobą. Dlatego mam dla Ciebie radę, kolego murdoch2 - nie trać go :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 zgadzam się z Tobą. Dlatego mam dla Ciebie radę, kolego murdoch2 - nie trać go :wink: a ja mam dla ciebie rade nie rób oftopu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi