Teliber Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No to nie jest taka zła. Ile w tym roku kosztowała? 20zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mniej więcej na środku błoni, na przeciwko ołtarza stał namiot w kolorze biało-czerwonym. Mieli tego full, spokojnie byś tam kupił. Przyjechałem dość późno - i już nie chciałem się przebijać pod ołtarz, stałem grzecznie z tyłu. Nawet nie myślałem, że przed ołtarzem może być jakiś stragan czy sklep... Cóż, jak mówię - jeśłi ktoś ma nadprogramową blachę, odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja stałem na samym dole, za główną ulicą obok budynku zarządu dróg czy coś takiego. Ale polazłem na samą górę postać trochę. Widać,że Tobie się nie chciało tam ruszyć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja stałem na samym dole, za główną ulicą obok budynku zarządu dróg czy coś takiego. Ale polazłem na samą górę postać trochę. Widać,że Tobie się nie chciało tam ruszyć :icon_mrgreen: No, trochę tak. Nie chciało mi się łazić podczas mszy, a potem to już była wielka fala odpływowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Czołem :] Tutaj macie jeszcze kilka zdjęć z Częstochowy, które nacykałem. http://strony.toya.net.pl/~jaquzie/index.html plik ZIP, waga 50mb. Nuż się komuś przyda ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tutaj macie jeszcze kilka zdjęć z Częstochowy, które nacykałem. Podziękował! Przyda sie na bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tak, pewnie , jeszcze powiedz że mieszkałeś w pokoju nr 14 to Ci uwieze No nie bo walnę , żółwik - ha ha ha ha - no tak w pokoju numer 14. A o to zdjęcie własnoręcznie robione: Częstochowa 2010 Żółwik - podaj adres na który przesłać Ci fotki z internatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak ktoś ma więcej zdjęć to uprzejma proźba ma, żeby je ujawnić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi