MYCIOR Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 to by było plus minus 2000 maszyn wiecej :) także pewnie w parku bedziemy stać także:) Przecież to nie problem. Ja jak byłem ostatnio to też się nie zmieściłem i stałem na końcu podjazdu, a po mnie nie zmieściło się kolejne kilka set bądź tys motocyklistów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Msza na Jasnej Górze to też taki wstęp do Rajdu Katyńskiego czyli w zaistniałej sytuacji jak najbardziej na miejscu. To jest ten jeden raz w roku kiedy lubię pójść do kościoła :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Tylko własnie rok temu gdy była połowa Mszy to jeszcze wszyscy nie wjechali :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Noo:D to git z Łodzi też zawitamy mała grupą ok. 20 maszyn:D do zobaczenia w niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngcolor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Panowie, czy Wy naprawdę myślicie, że na Jasnej Górze w ten weekend będzie tylko jedna msza w tej intecji i akurat właśnie w czasie Naszej imprezy przybędzie zwykłych ludzi od groma? Tam zawsze i tak jest full ludzi, więc nie wiem do czego pijecie. Opolszczyzna jedzie :crossy: - pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dodatkowo beda tlumy ludzi walic do Krakowa na Wawel, wiec ... ruch bedzie i tlok. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dodatkowo beda tlumy ludzi walic do Krakowa na Wawel, wiec ... ruch bedzie i tlok. No to jedź w poniedziałek i będziesz miał luz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Czy wybiera się może jakaś grupa z Wrocławia? Ja co prawda jadę dzień wcześniej, ale wróciłabym w jakiejś zorganizowanej ekipie. Jakby mi ktoś podał do siebie kontakt z takiej grupy, to byłabym wdzięczna :) My jedziemy z Legnicy i wracamy w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No to jedź w poniedziałek i będziesz miał luz. To informacja dla tych co jada jak sie beda godzinami szukac i odnajdywac w balaganie Ja wole jezdzic niz stac w korkach i gotowac silnik :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Panowie, a w ogóle będzie ten spęd, zważywszy zaistniałe okoliczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 :crossy: :icon_mrgreen: Witam, od lat smigam na Jasna Gore, wiec w tym roku lece z kolegami, zycze szerokosci i przyczepnosci, lewa w gore,,,, :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Panowie, a w ogóle będzie ten spęd, zważywszy zaistniałe okoliczności? Jak najbardziej się odbędzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To informacja dla tych co jada jak sie beda godzinami szukac i odnajdywac w balaganie Ja wole jezdzic niz stac w korkach i gotowac silnik :crossy: Dziękujemy Ci Michalepl wolący jeździć :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Prosze bardzo :lalag: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jak ktos chce sie podpiąć.wyjezdzamy z kolesiami z Góry na Czestochowe dzisiaj o 15 h.w 8 motocykli.wracamy w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi