fabi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Witam, Jako że kompresory na stacjach sa przerzniete przez wszystkich jak dziwki w burdelach jakoś nie mogę im zaufać więc chciałbym nabyć jakąś niewielką elektryczną pompkę/kompresorek samochodową z dobrym manomentrem pod gniazdo zapalniczki. Znalazlem cos takiego http://allegro.pl/item867335264_kompresor_..._12v_lampa.html nadaje sie to do czegoś ?ktoś uzywa? Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2010 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) dopompuje ci w samochodzie powietrze do jakiś 2 2.2 bara raczej ale co do działania manometru to nie wiem ale raczej powinien być dobry Edytowane 4 Stycznia 2010 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Drogie to cudo jest. Ostatnio na jakimś niemieckim szrocie kupiłem oryginalny kompresor do samochodów VW (Prwadziwy Ventrex w niebieskiej obudowie, nie obecna chińszczyzna) za całe 4 ojro. Wygląda na nie używany, pompuje sprawnie do 3.5 bara i nie mam zastrzeżeń do wskazań manometru :). P.S. Sprawdziłem na Alledrogo - są za 100-120 PLN. Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Kaszpir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 kup polski manometr z atestem i po problemie, dopompujesz więcej i sobie upuścisz według manometru Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi