Michaelos Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam Jak w temacie podaje link do strony może komuś się przyda jeśli nie znalazł jeszcze jej http://www.mrcycles.com/fiche_select1.asp?...#FicheSelection Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 To jest dobre! Dzieki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jest to tez normalny sklep internetowy który wysyła bez problemu do Europy.Przykład z brzegu : półpanewka na czop wału korbowego do F4i 2004 ~25zł :bigrazz: .Jak sie wyśle przy pomocy Polonez Parcel service to mozna miec oryginalne klamoty w zajebiście niskiej cenie. Wystarczy zagadac i miec karte kredytowa typu pre-paid. Enjoy. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelos Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Co do tych katalogów zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie są podane nr. poszczególnych części w sumie większość zgadza się z rożnymi modelami na przestrzeni lat i różnicy pojemności czy mogę się sugerować tymi nr. dobierając części do mojego moto?? ( przykład mam do zakupu linkę sprzęgła z kawasaki klr 650 patrzyłem na tej stronce nr są identyczne w sumie wygląd również jednak zastanawia mnie długość linki w tych rożnych modelach) Patrzyłem aby porównać uszczelki są rożne otwory a nr dalej te same... natomiast inne części są identyczne i maja takie same nr. nie bardzo kojarzę o co chodzi w tym wszystkim może ktoś podpowie o co chodzi?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 numery katalogowe (w katalogach fabrycznych) są przyporządkowane konkretnie jakiemuś elementowi producenci świadomie stosują (w miarę możliwości oczywiście) identyczne elementy dla różnych konstrukcji już w fazie projektu (unifikacja) aby obniżyć koszty produkcji mogą to być np. właśnie linki, łożyska, osprzęt kierownicy, elementy elektroniczne, elementy przeniesienia napędu itp co od numerów w katalogach firm, które zajmują się handlem częściami nie miałbym stuprocentowego zaufania czasem może się zdarzyć że np. komplet uszczelek może zawierać więcej uszczelek niż potrzeba dla danego modelu, ponieważ zawiera jeszcze jakąś uszczelkę, która pasuje do czegoś innego a u Ciebie nie występuje a jeśli chodzi o obrazki na stronie firmy sprzedającej części, mogą to być tylko rysunki przykładowe nie oddające rzeczywistego wyglądu danego elementu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi