mucha56 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 miałem dzwonka, prócz motocykla ucierpały ciuchy. w momencie wypadku kombi kask buty rekawice miały 4 miesiące. ubezpieczalnia zrobiła to tak. 1 szkoda to motocykl 2 szkoda materialna to ciuch. także są dwa numery szkody. musiałem napisać oświadczenie ile i za co zapłaciłem i co żądam Napisałem, że żadam zwrotu kasy lub nieuszkodzonych rzeczy i tu schody, koleszka zapytał mnie o faktury (przecież prawie nikt ich nie trzyma, a poza tym nie ma takiego przepisu który mówi o tym, że muszę trzymać dowody zakupu wszystkiego co posiadam) pisałem kolejne oświadczenie w którym napisałem, że część rzeczy zakupiłem w niemczech jak byłem w styczniu, a kombi przez internet z włoch. tak było tylko, że ja nie posiadam żadnych kwitów Boje się, że nie będą chcieli mi wypłacić za to pieniędzy, a ciuchy nie nadają się do jazdy. mogą odmówić wypłaty jak nie mam kwitów?? p.s sorki za błędy ale nie mam bardzo czasu ::)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie pękaj - faktur nie trzeba Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 art. 6 kc Pozdrawiam Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi