KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jestem uwieziony w Madrycie kompletnie w czarnej dupie. nie ma lotow, autokarow, biletow na pociag i samochodow w Avisie. Jak do jutra sie stad nie rusze to moze sie okazac ze z Budapesztu nici ;( Idź na miasto .... zabaluj :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Spotkanie 'Krawaciarzy' poniedziałek wieczór MASH. godzina 18-19 ?? Poproszę na 20.30, bo do dwudziestej pracuję. Co do samego wyjazdu, to konkrety są następujące: - zbiórka w środę pod CH Janki, godzina 16.00, - wieczorem kolacja w BB, - czwartek pobudka o ósmej, sniadanie i wyjazd do BP, - dojazd do BP na obiad, - po ulokowaniu się w hotelu i obiedzie, idziemy w miasto - Muzeum Transportu, - kolacja na godzinę 18.00, zbiórka kasy na przewodnika na piątek, - po kolacji rejs po Dunaju, - piątek ok. godz. 11.00 spotykamy się z przewodnikiem, łazimy z przerwą obiadową ok. 13-ej, kończymy na kolację, - sobota po śniadaniu wyjazd z BP, ja jadę ciurkiem do Bochni do kopalni soli, a na noc do domu żeby niedzielę spędzić na odpoczynku po podróży. Wsjo. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Z bólem serca i lewego nadgarstka muszę się wykreślić z listy. Mam rezerwację w BP, jeśli ktoś reflektuje, to proszę o PW. Mam jednak nadzieję, że z MASHa mnie nie wygonicie, gdybym wpadła na herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Adu jedzie sama w środę rano do Krakowa i w czwartek dojedzie do Budapesztu. Prawdopodobnie będę mieć jedną dwójkę do odstąpienia w Budapeszcie, bo znajomi raczej się rozmyślili, ale jutro napiszę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Taka prośba: nie dam rady dzisiaj być w MASH, ale może ktoś opisze w krótkich i żołnierskich słowach o czym było i jakie wnioski końcowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jest dziś spotkanie w Mashu o 20.30? Czy ktoś w ogóle panuje nad tym chaosem? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Szyki risercz tematu wskazuje że wymknął się on spod kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Moge sie mylic, ale jak dla mnie to spotkanie bylo wczoraj - 18 kwietnia. Jesli nie - to takze sie pogubilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To kiedy i gdzie to spotkanko ogranizacyjne? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dziś MASH, 20.30 zgodnie z rozkazem Kamandira do wstreczi rebiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Żadnych autostrad ! Nie wygłupiajcie się ;) Nie wiem czy dam radę być dzisiaj na spotkaniu. Ze względu na kręcenie po bezdrożach - nocuję w środę w Jeleśni (nie bez znaczenia jest też "jakość" hotelu ZIAD) i spotykamy się na granicy słowackiej za Korbielowem (jak mniemam ok. 10.00). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wpadne dzisiaj na spotkanko. Nawet zeby wasze mordki przed wyjazdem zobaczyc. Przy odrobinie szczescia bede mial juz dla was mala niespodzianke. ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK 28. Białystok, szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK 28. Białystok, szt. 1 29.kivi, szt.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie czekajcie na mnie w Jankach. Spotkamy się w BB. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi