kiler Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2.Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. Majek 19. Majkowa, czyli prawdziwa policjantka z WRD 20. ajriszkofi 21. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jak się nic nie zawali w robocie to jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 PS - Adu widzialas do ktorej grupy predkosciowej sie zapisalas??? Misiu kolorowy - ja nie od dziś jeżdżę ;) A to że jestem babą - nie znaczy, że jeżdżę gorzej od Ciebie ;) Jestem świadoma swojej grupy - w końcu nie bez powodu jestem Prezesem Grupy Turbo (to dla wtajemniczonych :icon_razz: ) Widziała :icon_biggrin: Nie bój bidy, niejednego chłopa objedzie, bo ma zapas mocy dzięki umiejętności całkowitego schowania się za owiewką i niedowadze. GS500 pod Adu latał niczym dobrze wyregulowane "jajko" :icon_twisted: Dzięki Tomasz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Adu ... Grupa Turbo?!?!?! Jezu ..... już się boje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Proponuję nie łączyć rejsu z wycieczką z przewodnikiem. Na statkach wycieczkowych są słuchawki z tłumaczeniem w 30 językach. Mam nadzieję, że jest wśród nich polski :buttrock: . Polecełbym pierwszy nocny rejs o 19.30 - podobno super zobaczyć zachód słońca (19.44 - sprawdziłem :)) i potem powoli "zapalającą się" nocną panoramę Budapesztu. Więcej wiadomości: http://www.perfecttoursbudapest.com/danube-guiding.php Poza tym, to byłby fajny wstęp do nocnego "podbicia" Budapesztu przez MotoLachów, tudzież MotoLachonki :biggrin: - stąd proponuję 22.04 co by na koń nie wsiadać nazajutrz :). Reasumując proponowany program: 22.04 - przyjazd + kolacja ok 18.00 - Montechristo, 19.44 rejs, po rejsie budapeszteńskie wariacje niekoniecznie Liszta :wink: 23.04 - ok południa, no może od 11.00 - zwiedzanie z przewodnikiem - do 17-18. 23.04 od 18.00 zajęcia w podgrupach :icon_evil: Słabym punktem może być zdążenie na rejs po kolacji 22.09 - statki wypływają z centrum. Yntualnie program wieczorny z 22.04 można przełożyć na 23.04, a z 23.04. na 22.04 To jak? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Misiu kolorowy - ja nie od dziś jeżdżę ;) A to że jestem babą - nie znaczy, że jeżdżę gorzej od Ciebie ;) Jestem świadoma swojej grupy - w końcu nie bez powodu jestem Prezesem Grupy Turbo (to dla wtajemniczonych :icon_razz: ) Kochanie moje najsłodsze. Moja uwaga nie wynikała w żadnym wypadku z twojej płci czy braku wiary w twoje doświadczenie. Wierzę, że jeździsz od dłuższego czasu i sprzęt na pewno ogarniasz ode mnie lepiej (bo ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem świeżakiem i dopiero 1 sezon jeżdżę). Moje obawy wynikały ze sprzętu jaki masz w profilu wpisany, aczkolwiek wierzę, że objedziesz mnie nim 10 razy. Z góry mówię, że nie zamierzam się z Toba ścigać czy kłócić. Wrecz przeciwnie - wierzę że dzięki temu wyjazdowi nasze relacje ulegną znacznemu ociepleniu. ;) Całuję gorąco i biję pokłony :notworthy: BTW - kiedy grupa spokojniejsza wyjeżdża z BP? w sobotę czy strzelacie całą trasę na raz w niedzielę? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ściganie z Adu bywa niebezpieczne .......... dal niej samej i dla innych :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2.Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. Majek 19. Majkowa, czyli prawdziwa policjantka z WRD 20. ajriszkofi 21. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 22. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 23. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jak na razie, 18 osób jest chętnych na wspólna kolacje. Reszta się nie zdeklarowała,. O wspólną kolację będę chciał zagadać z managerem hotelu ok. 12 kwietnia. Oczywiście uwzględnię jakiś plus minus 5 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Oczywiście uwzględnię jakiś plus minus 5 osób. Dobrze kombinujesz. :clap: Nie sądzę, żeby knajpa miała tylko tyle żarcia, ile zasygnalizujesz. Wchodzę w kolację po przyjeździe. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 BTW - kiedy grupa spokojniejsza wyjeżdża z BP? w sobotę czy strzelacie całą trasę na raz w niedzielę? Z tego co pamiętam, mykamy w sobotę co by w niedzielę odpoczywać w pieleszach domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Ja oczywiscie tez sie na kolacje pisze. Nie wiedzialem ze jest obowiazek oficjalnego meldunku. To wyjezdzacie w sobote i noc z soboty na niedziele znow w BB spicie? Bo juz nic nie rozumiem. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jeżeli dobrze kojarzę to plan jest taki, żeby w sobotę wyjechać z BP i każdy robi co chce. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jeżeli dobrze kojarzę to plan jest taki, żeby w sobotę wyjechać z BP i każdy robi co chce. pzdr Plan był aby lecieć w sobotę do Bochni zwiedzić coś i potem w sobotę rozjazd do domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 JA to chyba wolę zostać do niedzieli w BP Do wawy traskę na raz można na luzie strzelić Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi