Szuberto Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Peace chopy! :buttrock: :biggrin: Czy możesz wytłumaczyć co miałaś na myśli ? W sensie "pokój czopy (a fuj, fuj, fuj !!!)" czy "pokój chłopy (już lepiej)" ?!?! Poza tym ktoś mi sprzątnął sprzed nosa Palatinus Hause w Budapeszcie. Chodzi o apartament zarezerwowany przez kogoś z Polski w terminie 22-24.04.2010. Przypadek czy może ktoś z forum wpadł na ten sam pomysł? Spoks, ptam z ciekawości bo będziemy blisko ;) :flesje: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 adu, jak dobrze Cię znów 'widzieć' ;) już się wahałem czy jednak jechać (aleee banda się zapisała)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Szuberto - wersja nr 2 :icon_mrgreen: Mario - tu nie ma co się zastanawiać! Motór między nogi i jazda! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Po namyśle i podpowiedziach Igora, zastanawiam się nad tą lokalizacją w BP: http://www.limba.com/pl/wegry/noclegi/hote...szczegolowo.htm Ale ślepy jestem i mapy dojazdu nie widzę... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarar Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Niestety lista lista skróci się o dwie osoby. Od 1 kwietnia zmieniam pracę i nei ma szans na nawet dwudniowy urlop. W tej sytuacji ne zostaje mi nic innego jak życzyć Wam udanej wycieczki. 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 35. Mars"s - pod dachem ale dostosuje się. 36. A 3 Ridah - namiot lub pod dachem, dostosuję się. 37. Kumpel bez nicka (musi wymyśleć), ale z XJR - pod dachem. 38. Radzieckii nocleg mi obojętny, bo jadę solo ;-) 39. Szuberto, namiocik w razie co jest na motongu. 40. Yamahala, namiocik Szubertowi postawi smile.gif) 41. Speedhorse - pod dachem, ale dostosuję się 42. Złota - pod dachem 43. Pietra - gdzie padnę tam zostanę - no chyba że mnie Złota zholuje 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych 7.Jerzyk7, pod dachem, wyjazd z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ale ślepy jestem i mapy dojazdu nie widzę... Rzeczywiście błąd jest jakiś... Ale jeśli nazwa pubu odpowiada nazwie hotelu to będzie tu: http://www.hotelmontechristo.hu/cgi-bin/site.pl?page=contact zdrówka i do zoo Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) I pasuje. zaklepujemy tam miejsca i już. Cena lepsza nie bedzie (35 euro za dobę za dwójkę ZE ŚNIADANIEM !), jest zamknięty parking, jest blisko do stacji kolejki, nad samym dunajem, podobno niedaleko stacjonuje statek wycieczkowy... Bierzem Kamandir.... Trzeba, żeby ktoś napisał do nich maila, zaanonsował nas, uzgodnił hasło do rezerwacji, może ponegocjowął cenę (-5-10% ?) i przekazał to info tutaj. Rezerwujemy sami, bo zbieranie kasy to śliska sprawa wiadomo.. Edytowane 8 Marca 2010 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Kurde a ja już gdzie indziej mam rezerwnięty i co by było taniej bez możliwości anulowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zapytanie wysłane. Grupę przedstawiłem jako Polish Bikers. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Fajna miejscowka. Ktos chetny do rozbicia pokoju na 2? PS - oczywiscie preferuje dlugonogie blond pieknosci (plci zenskiej coby watpliwosci nie bylo) ;) Edytowane 8 Marca 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 .... Cena lepsza nie bedzie (35 euro za dobę za dwójkę ZE ŚNIADANIEM !), ... Polemizowałbym. Ta cena obowiązuje do 31.03.2010. Od 01.04.2010 jest 55 EUR. cennik Nie wiem, czy nie lepszą bazą byłby Ibis. Wcześniej wrzucałem linki i lokalizacje. Kiedy ostatnio sprawdzałem to było 89 EUR/pokój/2 noce. Standard znany (bo na całym świecie taki sam) i bliżej miasta. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Igor, Cena za dwa dni wybrane to 390 zł w Ibisie BEZ SNIADANIA za dwojkę. Cena w wybranym hotelu to 110 euro (moze bedzie discount) - ZE SNIADANIEM. Biorac pod uwage kurs to mniej wiecej to samo (niecałe 400zł), BEZ SNIADANIA. chyba ze bedzie jakas grupowa zniżka w IBISIE (ale oni maja tu bardzo strict polityke w tym zakresie - podasz swoja karte zeby zarezerwowac 40 miejsc ?). Ja mysle ze roznica cenowa jest żadna... Edytowane 8 Marca 2010 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Dobra , jest odpowiedź :icon_biggrin: Dear Thomas, thank you for your letter. We have avilable rooms for the requested period (24.04.2010.-26.04.2010.) for 40 person. What kind of prise do you think about? The price which you see at a website? I think we can give for the group 10% discount. It is possible to make the reservation separately under a groupname( f.e. Polish Bikers) We have free parking area for the motorbikes, too. I am waiting your answer, Best regards Viktoria Manyik Hotel Montechristo Co prawda, dałem ciała z terminem ale myślę, że da się to odkręcić. Cena na ich stronie za double 55 jurków/ doba , ze śniadaniem (bez zniżki) Dla nas może być rabat 10 procent na hasło Polish Bikers. No jak, pasuje :icon_question: Szybka decyzja yes or no :smile: Edytowane 8 Marca 2010 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Świetna lokalizacja. Dużym pozytywem jest fakt, że będziemy w grupie! Moim zdaniem możesz odpowiadać Pani, że malina z miodem i się piszemy co potwierdzisz również tutaj. Będzie to informacja dla wszystkich, że mogą korzystać, jeśli się komuś nie będzie podobać, to wiadomo... Discount za dwie doby to 11 jurków oszczędności - można zjeść niezłą kolację! Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czy "40 person" wynika z wolnych miejsc na melinie czy z twojego pytania? Obgadaj z panią wszystko do końca i rzucaj hasło, żeby rezerwować sobie spanie. Adres mailowy może wrzuć, pls. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi