ElViajero Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Troszkę mnie martwi, że spośród blisko 50- ciu chętnych, robi się niepełna 30. Kolacja jest zarezerwowana na 30 (+/- 3) osób na godz 18- 18.30. Menu: -Hungarian mushroom soup, - Pork chop Dubarry style, mixed garnish, - Apple strudel Butelka wody :banghead: Cena 10 euro za osobę. ... Brzmi smacznie :) Co do butelki wody zawsze po drodze można się zaopatrzyć u południowych sąsiadów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 niestety sam BB nie urządza. dzieki za chęci-czekam dalej na last minute:) Dostaniesz kawałek przydziałowej podłogi. Bierz karimatę i śpiwór, albo będziesz się musiał zmusić do spania z dziewczynami w jednym dużym łożku... Dasz radę... :icon_biggrin: Co do liczby uczestników, to tak przewidywałem. Wyjazd wileński był wyjątkiem potwierdzającym regułę - pojedzie 60% deklarujących i spamujących. Buziaki wsjem :icon_biggrin: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dostaniesz kawałek przydziałowej podłogi. Bierz karimatę i śpiwór, albo będziesz się musiał zmusić do spania z dziewczynami w jednym dużym łożku... Dasz radę... podoba mi się ta wizja . W obliczu takich obietnic jadę bez śpiwora i bez karimaty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no dobra:) w obliczu takigo obrotu sprawy może być to duże łóżko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolevsky Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To jaki plan w końcu jest na czwartek?? Skoro kolacja na 18 to rejsu nie będzie??Niestety na piątek wieczór w Polsce muszę być,wiec w piątek muszę zmykać :icon_evil: a kawałek Budapesztu bym chciał zobaczyć i przy okazji jakie dobre winko kupić węgierskie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czołem. :icon_arrow: Rejs statkiem będzie po kolacji - będzie romantyczniej :cool: Mamy dojechać do BP na obiad, najlepiej na godzinę 14.00, zatem czwartek ma wyglądac tak: - pobudka w BB ok. godziny 8.00, śniadanie i zbiórka, - wyjazd z BB ok. godziny 9.00, - dojazd do BP na czternastą, - zalogowanie w hotelu, przebierka w cywilne ciuszki, - obiad (nie wiem gdzie...), wstępne zwiedzanie, - powrót na kolację, - kolacja, - rejs statkiem po Dunaju. Uwaga Krawaciarze!!! Spotkanie przedwyjazdowe trzeba zrobić jakoś niedługo. Gdzie i kiedy? Niedziela wieczorem? Spocznij! HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Czołem. :icon_arrow: Rejs statkiem będzie po kolacji - będzie romantyczniej :cool: Mamy dojechać do BP na obiad, najlepiej na godzinę 14.00, zatem czwartek ma wyglądac tak: - pobudka w BB ok. godziny 8.00, śniadanie i zbiórka, - wyjazd z BB ok. godziny 9.00, - dojazd do BP na czternastą, - zalogowanie w hotelu, przebierka w cywilne ciuszki, - obiad (nie wiem gdzie...), wstępne zwiedzanie, - powrót na kolację, - kolacja, - rejs statkiem po Dunaju. Uwaga Krawaciarze!!! Spotkanie przedwyjazdowe trzeba zrobić jakoś niedługo. Gdzie i kiedy? Niedziela wieczorem? Spocznij! HKK Może w sobotę wieczorem w M.A.S.H ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aswieton Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Niestety z przyczyn osobistych jestem zmuszony zrezygnowac z wyjazdu do Budapesztu Jest mi z tego powodu bardzo przykro ale sila wyzsza... Tak wiec lista uczestnikow teraz wyglada tak: 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) 28,29. Karolina, Artur - BP, kolacja ze wszystkimi - TAK Mam dokonana rezerwacje pokoju 2os w Bielsku. Moge je komus przekazac... jak nikt sie nie zglosi do piatku to anuluje swoje rezerwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Nie wiem co autor posta powyżej miał na myśli... MASH w niedzielę, sorki ale na sobotę to plany są już :( Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Nie wiem co autor posta powyżej miał na myśli... MASH w niedzielę, sorki ale na sobotę to plany są już :( Tylko to, że jedzie, tylko to :crossy: Co do MASH'a niedziela też jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wydaje się, że w niedzielę będzie nieczynne. To jak Kamandir - poniedziałek? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Poniedzielnik to mi pasuje, bo mam wolne. Możne by przy okazji ustalić trasę, t.j. autostradą i płacimy winietkę czy opłotkami. Np. http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...13,2.469177&z=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 raczej autostradką:) a winieta ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autostrady słowackie są za darmo dla motongów. Na Węgrzech: http://www.pzmtravel.com.pl/pzmsklep/d1,e-...wa,0,1,197.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) raczej autostradką:) a winieta ile kosztuje? Autostradą to będzie chyba dalej. A tu ceny winiet: http://www.pzmtravel.com.pl/pzmsklep/d1,e-...wa,0,1,197.html Poza tym chyba odpuścimy Bratysławę. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi