ElViajero Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Dla porządku, chyba nikogo nie pominąłem: 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 37. Mars"s - pod dachem ale dostosuje się. 38. A 3 Ridah - namiot lub pod dachem, dostosuję się. 39. Kumpel bez nicka (musi wymyśleć), ale z XJR - pod dachem. 40. Radzieckii nocleg mi obojętny, bo jadę solo ;-) 41. Szuberto, namiocik w razie co jest na motongu. 42. Yamahala, namiocik Szubertowi postawi smile.gif) 43. Speedhorse - pod dachem, ale dostosuję się 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych 7.Jerzyk7, pod dachem, wyjazd z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Czołem. Djecezja została podjęta. Jak napisała Alina vel Astarte vel Miklasowa, walimy do Bielska-Białej :icon_arrow: Ja bym wam proponowała nocleg w Bielsku - Białej. Nocleg można zarezerwować pod Szyndzielnią (skąd dla chętnych rano 10 minut do kolejki gondolowej na Szyndzielnię): HOTEL ZIAD Ceny niskie, miejsc dużo, standard **. (...) Piszę się do grupy pycącej :crossy: :icon_razz: . Trzymamy kciuki za komfort jazdy puszką :smile: Argumienty: - jedziemy z Warszawy droga dwujezdniową, co w przypadku jazdy bandą jest bezpieczniejsze, nie ma zwiększonego ryzyka przy wyprzedazniu grupy przez auta, - trasa jest prosta i trudno się zgubić, - lokal noclegowy oferuje wystarczający standard, jak na miejsce do jednorazowego noclegu, - ceny są akceptowalne i w pokojach wystepują łazienki. Ja zarezerwowałem sobie jeden pokój czteroosobowy. Każdy uczestnik wyjazdu, każda podgrupa rezerwuje samodzielnie. Co do dalszej trasy: - na Słowację wjeżdżamy w Korbielowie, i dalej dzida na Węgry, - z Warszawy ruszamy jednak wcześniej niż było planowane, czyli o 16.00, - zbiórka w Jankach - NOWA LOKALIZACJA - Centrum Handlowe Janki, parking, okolice wyjazdu na Katowicką, - grupy maks. dziesięciomotocyklowe, - funkcyjnych wyznaczymy na odprawie. Pozostało namierzyć nocleg pod Budapesztem, ino blisko i żeby autobus był do miasta. Spocznij!!! Edytowane 19 Lutego 2010 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Prosze o umieszczenie w takim razie w pierwszym poscie i tutaj dokladnej daty wyjazdu i powrotu, skoro juz godzinami konkretnymi operujemy. Jak przez B-B jedziemy to moze przy okazji przeglad sobie tam zrobie... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Hotel Ziad, :bigrazz: Klimaty PRL-owskie, sądząc po zdjęciach :biggrin: Przebieg trasy: http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...418&ie=UTF8&z=6 A może pokoje w Budapeszcie także każdy zarezerwuje samodzielnie ? Fakt, rozpuścimy się po mieście jak dziadowski bicz. Bo jak na razie nie ma chętnych żeby to zorganizować, zebrać fundusze, a czasu coraz mniej. Chyba że, za pośrednictwem biura podróży Sun Club (prośba do Belgu), udało by się zarezerwować pokoje. Łatwiej zebrać pieniądz i pewność profesjonalnego i uczciwego podejścia do sprawy. Edytowane 19 Lutego 2010 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Czołem. Djecezja została podjęta. Jak napisała Alina vel Astarte vel Miklasowa, walimy do Bielska-Białej :icon_arrow: Trzymamy kciuki za komfort jazdy puszką :smile: Argumienty: - jedziemy z Warszawy droga dwujezdniową, co w przypadku jazdy bandą jest bezpieczniejsze, nie ma zwiększonego ryzyka przy wyprzedazniu grupy przez auta, - trasa jest prosta i trudno się zgubić, - lokal noclegowy oferuje wystarczający standard, jak na miejsce do jednorazowego noclegu, - ceny są akceptowalne i w pokojach wystepują łazienki. Ja zarezerwowałem sobie jeden pokój czteroosobowy. Każdy uczestnik wyjazdu, każda podgrupa rezerwuje samodzielnie. Co do dalszej trasy: - na Słowację wjeżdżamy w Korbielowie, i dalej dzida na Węgry, - z Warszawy ruszamy jednak wcześniej niż było planowane, czyli o 16.00, - zbiórka w Jankach - NOWA LOKALIZACJA - Centrum Handlowe Janki, parking, okolice wyjazdu na Katowicką, - grupy maks. dziesięciomotocyklowe, - funkcyjnych wyznaczymy na odprawie. Pozostało namierzyć nocleg pod Budapesztem, ino blisko i żeby autobus był do miasta. Spocznij!!! Myślałem, że wypad na Madziara, jest jakoś zorganizowany? Z tego co przeczytałem, każda chorągiew atakuje po swojemu.Czyli pospolite ruszenie. Nic nowego.Poradzim sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ciekawe ile śniegu będzie jeszcze leżeć? Ha, ja biorę w rezerwie, oponę z łańcuchem. A nuż się przyda, na przełęczy św. Bernarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 W ZIAD-zie jestem spalony... Trzeci raz mnie nie przyjmą... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ludzie ale co wy sie tak pilicie do kwietnia jeszce sporo czasu i podejrzewam ze sporo osob sie jeszce wykruszy z tych LIST wiec poco je teraz powtarzacie zawalajac temat .......... poczekajmy do konca marca lub poczatku kwietnia i wtedy bedzie mozna tworzyc liste faktycznie chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Czołem. Djecezja została podjęta. Jak napisała Alina vel Astarte vel Miklasowa, walimy do Bielska-Białej Skoro decyzja została podjęta to może właśnie Bielsko Biała niech będzie punktem zbornym dla chorągwi spoza Warszawy, a z stamtąd wszyscy po przegrupowaniu ruszymy na Budapeszt. Dobrym pomysłem jest również wpłata bezpośrednio do wskazanego hotelu, a może z Budapesztem zrobić tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) W Budapeszcie jest kilka Ibisów (a więc standard znany) w cenie ok. 80-90 EUR za 2 noce za pokój 2-osobowy (np. w Ibis Aero - 42 EUR za pokój za 1 noc). Chyba najlepiej byłoby, żeby każdy sam sobie zrobił rezerwację w hotelu wyznaczonym przez Pana Kerownika, znaczy się Kamandira. :icon_twisted: pzdr Edytowane 20 Lutego 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Hotel zaproponowany przez Igora jest dla mnie ok. Dla grupy z pod znaku "stusia pedziwiatra" proponuje nastepnujacy plan: Wyjezdzamy w piatek rano. Zapier... prosto do Budapesztu. Jedziemy >160km/h. Wieczorem dojezdzamy do Buda i 2 dni impreza. Powrot w niedziele (wieczorem w domu). 850km w jedna strone. Co wy na to? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Ibis Aero to był tylko przykład. Jako, że przyjedziemy z północy, bardziej odpowiednia byłaby lokalizacja B lub F. Znalazłem jeszcze takie cudo. Albo takie - na łódce. Ale w tym podobno nie wszystkie okna się otwierają i capi wilgocią. Zapewne te i inne hotele da się też wyszukac bezpośrednio a nie przez pośredników. Jest sporo stron z hotelami w Budapeszcie i coś ciekawego można wygrzebać. :icon_twisted: pzdr Edytowane 20 Lutego 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 W ZIAD-zie jestem spalony... Trzeci raz mnie nie przyjmą... Coś ty tam nawywijał cezsek :icon_razz: ... Gerard, Barył i Pietra (znani ze swojego spokojnego charakteru) spali tam po moim weselu, ale chyba byli tak zmęczeni zabawą :flesje: :icon_eek: , że żadnych skarg nie wniesiono :icon_twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Oscar, gadałem z Tomkiem. Oni jadą w środę, my możemy w czwartek z samego rana i dojedziemy na obiad do Budapesztu. Plan jest dobry. Jeszcze zobacze jak z moim ulopem. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Oscar, gadałem z Tomkiem. Oni jadą w środę, my możemy w czwartek z samego rana i dojedziemy na obiad do Budapesztu. Jako, że dopisałem sie do waszej grupy to lecimy w czwartek. Tylko o której planujecie wyjechac? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi