jjank Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) a czy ja piszę, ze jestem mechanikiem? u mnie szpilki są takie jak w pierwszym linku właśnie, a podkładki nie zwiekszają w ogóle w moim przypadku powierzchni przylegania bo pokrywająsię ze śrubami Edytowane 13 Grudnia 2009 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 a czy ja piszę, ze jestem mechanikiem? u mnie szpilki są takie jak w pierwszym linku właśnie, a podkładki nie zwiekszają w ogóle w moim przypadku powierzchni przylegania bo pokrywająsię ze śrubami Ale zmniejszają tarcie podczas dokręcania kluczem dynamometrycznym i nie danie ich spowoduje w żeczywistości mniejszą siłe dokręcania głowicy niż powinna być mimo tego że siła na kluczu będzie ok! A zrobisz jak będziesz uważał to twój motocykl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 OK, dzięki za rady, odkręcę zatem śruba po śrubie i podłoże podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) to ja jeszcze dozuce 3gr :) fajka owszem, piwko 1 lub 2 szczegolnie jak cieplo albo sie zgrzejemy :) jak cos ci nie wychodzi przez 10min to pomysl przez nastepne 10 a jak nic nie wskorasz to znaczy ze czas wypic 3 browar i polozyc sie spac spokojnie rozmyslajac o problemie, rano bedziesz mial odpowiedz - taka tajemnica umyslu :) Edytowane 14 Grudnia 2009 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi