ArturM Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) CześćMam pytanie, bo studiuję strony ale nie moge znaleźć informacji. Problem z drugim biegiem w Rocketach dotyczy konkretnych roczników, czy wszystkich.Oglądam kilka i każdy zarzeka się, że nie ma problemu,. a nie chciałbym się zdziwić na kilka tysi :)Z tego co wiem problem ten dotyczył niektórych motocykli z vinem do numeru 337294. Potem został poprawiony, Triumph wydał kit naprawczy, w którym między innymi była poprawiona dwójka. Zaznaczam problem dotyczył niektórych motocykli, ja akurat musiałem naprawiać dwójkę jednak nie jest to tak drogie i skomplikowane jak się wydaje. W W-wie jest koleś, który bez problemu ogarnia takie naprawy. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez ArturM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Z tego co wiem problem ten dotyczył niektórych motocykli z vinem do numeru 337294. Potem został poprawiony, Triumph wydał kit naprawczy, w którym między innymi była poprawiona dwójka. Zaznaczam problem dotyczył niektórych motocykli, ja akurat musiałem naprawiać dwójkę jednak nie jest to tak drogie i skomplikowane jak się wydaje. W W-wie jest koleś, który bez problemu ogarnia takie naprawy.Dzięki Artur za podpowiedź.Zatem szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gren Del Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Cześć. Ktoś robi trasę w przyszłym tygodniu (długi weekend od czwartku BC)? Dołączę z okolic Poznania. Do zobaczenia na trasie Grendel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturM Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Dzięki Artur za podpowiedź.Zatem szukamSzukaj z vinem powyżej 337294 i daj znać jak kupisz. Jest parę sztuk w ogłoszeniach.Powodzenia Edytowane 10 Czerwca 2017 przez ArturM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Do kolegi z Anglii. Rozumiem, że mieszkasz w Anglii na stałe. Czy może będziesz w Polsce jakoś w wakacje? Myślę o tym zlocie w sierpniu. Jednak. Jak mi się uda namówić kumpla to w jakimś wariancie fajnie byłoby taki zlot zaliczyć. Edytowane 11 Czerwca 2017 przez socgrz1252 Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Szukaj z vinem powyżej 337294 i daj znać jak kupisz. Jest parę sztuk w ogłoszeniach.PowodzeniaJasne. Wszystkie, które mnie interesują są z VINem dużo wyższym :) Pzdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) DO GRENDEL. Wyjeżdżam z kumplem 14-ego do Presov-a. Później w kierunku Czech, okolice Ostrawy. Jakby Ci pasował kierunek...Masz kontakt do mnie Edytowane 11 Czerwca 2017 przez socgrz1252 Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gren Del Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Navigator dzięki! Rzuciłem wszystko i dzięki serwisówce kabel do telefonu położony pod bakiem - 2h wg instrukcji tłumacza mnie tyko 2 lewe ręce. Btw ostatni raz używałem kijka do podtrzymania "maski" w polonezie ojca :). Ten maszt do podtrzymania baku trochę mnie zaskoczył :) Grendel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Navigator dzięki! Rzuciłem wszystko i dzięki serwisówce kabel do telefonu położony pod bakiem - 2h wg instrukcji tłumacza mnie tyko 2 lewe ręce. Btw ostatni raz używałem kijka do podtrzymania "maski" w polonezie ojca :). Ten maszt do podtrzymania baku trochę mnie zaskoczył :) GrendelGratuluję☺☺☺ To gdzie jedziesz w BC? Masz jakiś plan? Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gren Del Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wciąż nie jestem zdecydowany. Pogoda będzie miała znaczenie wiec decyzja zapadnie około wtorku środy. Mam już 2 kolegów na vtx prawie zdecydowanych. Odezwę się Grendel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gren Del Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Gratuluję☺☺☺ To gdzie jedziesz w BC? Masz jakiś plan?Stanęło na Karlovych Warach:) może innym razem , sezonu jeszcze dużo. Grendel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michol Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Do kolegi z Anglii. Rozumiem, że mieszkasz w Anglii na stałe. Czy może będziesz w Polsce jakoś w wakacje? Myślę o tym zlocie w sierpniu. Jednak. Jak mi się uda namówić kumpla to w jakimś wariancie fajnie byłoby taki zlot zaliczyć. Siema socgrz1252 , sorki. Nie bywam tu za czesto, mieszkam na stale w uk, niestety w tym roku nie bede w PL. Z motocyklami nie bedzie problemu, podam Ci adres I je odbiore.a nie lepiej na kolach? Czekam na wiadomosc od kumpla, jesli sie wszystko pouklada to leci Rocketem na zlot I przy okazjI PRZED promem dolaczy do niego jeden znajomy Z FRANCJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Siema socgrz1252 , sorki. Nie bywam tu za czesto, mieszkam na stale w uk, niestety w tym roku nie bede w PL. Z motocyklami nie bedzie problemu, podam Ci adres I je odbiore.a nie lepiej na kolach? Czekam na wiadomosc od kumpla, jesli sie wszystko pouklada to leci Rocketem na zlot I przy okazjI PRZED promem dolaczy do niego jeden znajomy Z FRANCJI.Jeżeli ktoś leci z Polski na kołach... to muszę wziąć dłuższy urlop i jechać poza autostradami. Coś innego zobaczyć niż ekrany☺😊😀. Ze 4 dni w 1 stronę ☺😊😊 Czy możeś dać swój nr telefonu czy kontakt Facebook, jeśli użytkujesz? Na priv na przykład. Będzie prościej. Dążyć tematu na tym forum nie ma sensu, jak widzisz... Edytowane 17 Czerwca 2017 przez socgrz1252 Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michol Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jeżeli ktoś leci z Polski na kołach... to muszę wziąć dłuższy urlop i jechać poza autostradami. Coś innego zobaczyć niż ekrany☺. Ze 4 dni w 1 stronę ☺ Czy możeś dać swój nr telefonu czy kontakt Facebook, jeśli użytkujesz? Na priv na przykład. Będzie prościej. Dążyć tematu na tym forum nie ma sensu, jak widzisz... 4 dni ☺wystarczy na przelot przez Alpy ☺polecam, , kontakt wyslalem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Dzięki za kontakt.☺ Ok. Alpy po raz 3 ci, rok po roku. Ale kto wie. Jak zajrzysz na Facebook-a to mnie znajdziesz. Wysłałem wiadomość. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez socgrz1252 Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi