damian_JA Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Orientuje się ktoś w ubrania jakich firm można się tam zaopatrzyć? Czy są np alpiny beriki albo arleny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Orientuje się ktoś w ubrania jakich firm można się tam zaopatrzyć? Czy są np alpiny beriki albo arleny? Owszem jest odzież tych marek. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_JA Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Dzięki za odp. Wybieram się chyba, bo są tam podobno dobre okazje, tylko że słyszałem od kogoś że raczej są ubrania tańsze typu retbike, tschul. Trzeba więc sprawdzić Edytowane 7 Grudnia 2009 przez damian_JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dzięki za odp. Wybieram się chyba, bo są tam podobno dobre okazje, tylko że słyszałem od kogoś że raczej są ubrania tańsze typu retbike, tschul. Trzeba więc sprawdzić Ja byłem na bajzlu w poznaniu 2 albo 3 razy i faktycznie dużo było tych tańszych i "gorszych" marek odzieży ale na pewno nie brakowało też tych drogich i dobrych jak dainese czy astars. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A ja jakoś bywając na tym ścierwie (w sezonie) nic porządnego nigdy znaleźć nie mogłem. Tym bardziej Alpiny czy Dainese. Z Alpiny jest od samego początku (bazaru) stoisko z butami, ale ceny w jakich je oferują są conajmniej mało atrakcyjne. Nie jeżdżę, każą płacić za wstęp, gó*no na dobrą sprawę jest a i ceny są po prostu czasami głupie. Dla mnie nic nie warty, sztucznie podsycany (radio) kiepski cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Byłem tam raz. I na pewno ostatni. :banghead: Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 eee tam - przesadzacie jak już z lataniem ciężko to spacerek wśród gratów sobie można zrobić, czasem można znaleźć wśród tych śmieci coś ciekawego albo śmiesznego :bigrazz: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 konrad1f Napisano 07.12.2009 - 23:03 eee tam - przesadzacie jak już z lataniem ciężko to spacerek wśród gratów sobie można zrobić, czasem można znaleźć wśród tych śmieci coś ciekawego albo śmiesznego bigrazz.gif No właśnie... Ja jadę z kilkoma kumplami puszką tak dla zwały, połazić trochę, jakąś flaszeczkę obalić i pośmiać się (oczywiście wszystko z cooltoorą...) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Gay Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 a powiedzcie chłopaki czy bywa tam stoisko z kanapami od mario moto styl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A kiedy jest najbliższy? Mam blisko to się przejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 (edytowane) A kiedy jest najbliższy? Mam blisko to się przejdę. 13 grudzień-niedziela. http://www.motobazar.poznan.pl/ Edytowane 8 Grudnia 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A kiedy jest najbliższy? Mam blisko to się przejdę. Uszykuj 7 zeta za wjazd do cyrku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Uszykuj 7 zeta za wjazd do cyrku :icon_mrgreen: Jak dobre przedstawienie to warto. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witusmz Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 w tym roku stęp 13 zł od osoby, kpina!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 w tym roku stęp 13 zł od osoby, kpina!! Nadal podtrzymuję wypowiedzi sprzed 3 lat. Szkoda pieniędzy i własnego cennego czasu na to gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi