wieczny student Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 MOC, kup 4ry litry farby koloru KHAKI w warszawie... rok temu ganialiśmy po wawie, i dopiero w ursusie znaleźliśmy. sprzedawali w 15 litrowych puszkach. mniejszych nie było. do malowania zużyłem 4ry... [ Dopisane: 28-12-2005, 22:09 ]wiesz... chyba sie powoli rozmyślam z tą sprzedażą :mrgreen: . przyjdzie mi pomalować coś i skąd wezmę np 0,5 litra farby :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92168916 wie ktos od czego dokladnie jest ten filtr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 pomimo mojego mlodego wieku, i malego doswiadczenia, jestem w posiadaniu ( z chlopakiem ) K-750 i dniepra- z tym ze tylko silnik (...olny my ;) moja milosc do motocykli m.in sie od nich zaczela, wiec moge spokojne je nazwac pierwsza miloscia :) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILKAS Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Priviet! Ja jestem posiadaczem Urala z 1998 r oraz Dniepra MT-16 zrobionego na wojskowo.Ponadto w naszym "monster garażu" rekonstruowane są 2 szt K-750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam ja mam Dniepra i jest lux malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ZAZ-ol w trakcie budowy. Gniotsja nie łamiotsja. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 witam mam k750 i dniepra oraz kilka innych weteranów gazele , mz trophy ,shl 175 "wiatr" jestem z łodzi pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zrobiłem nim chyba z 12 tys km bez większych awarii (raz się ukręcił wał napędowy i głowice trzeba było zergernerować). Ha ... to tylko w ruskich sprzętach ukręcenie wału i coś tam nie należy do większych awarii :crossy: :icon_mrgreen: :wink: Ja mam kłopot bo diagnosta nie chce przepuścić MW bo główne światła nie świecą tylko bżdżą. Muszę zgwałcić Sotka ( remontowca ). Jak nie mogę jeździć to chociaż niech mam odrobinę przyjemności :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ha ... to tylko w ruskich sprzętach ukręcenie wału i coś tam nie należy do większych awarii :smile: :icon_mrgreen: :wink: Ja mam kłopot bo diagnosta nie chce przepuścić MW bo główne światła nie świecą tylko bżdżą. Muszę zgwałcić Sotka ( remontowca ). Jak nie mogę jeździć to chociaż niech mam odrobinę przyjemności :flesje: . A co to za awaria co ją za pomocą spawarki można usunać :crossy: Głowica chodziła by bez regeneracji ale olej lał się przez prowadnice (luzu na 1-2mm albo i więcej) i na dłuzszą metę taniej wyszło wymieić prowadnice niż dolewać olej :cool: . P.S. Gwałcenie Sotka to coś obrzydliwego i nawet niewspominaj o tym publicznie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 P.S. Gwałcenie Sotka to coś obrzydliwego i nawet niewspominaj o tym publicznie :smile: Aaaa ... więć wiesz coś o tym :icon_mrgreen: :wink: :cool: Dobra :flesje: Powstrzymam się od tej perwersji :crossy: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Aaaa ... więć wiesz coś o tym :wink: :cool: :wink: Dobra :crossy: Powstrzymam się od tej perwersji :clap: :banghead: Praktycznej wiedzy nie posiadam. Ale znam Sotka osobiście więć mogę sobie to wyobrazić :banghead:. A ten zły diagnosta to aptekarz-elektronik? :lalag: Co on chce żeby MW (6V i prądnica?) miało swiatła takie jak przewiduje ustawa? Nie da się go skorumpować? U mnie na wsi diagnosta śmiga Uralem i wykazuje zrozumienie dal niedoskonałości technicznych :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A ten zły diagnosta to aptekarz-elektronik? :banghead: Co on chce żeby MW (6V i prądnica?) miało swiatła takie jak przewiduje ustawa? Nie da się go skorumpować? U mnie na wsi diagnosta śmiga Uralem i wykazuje zrozumienie dal niedoskonałości technicznych :P Zadziałałem na dwie strony; raz, perswazja i pół litra. Dwa, udało się poprawić światła, nie są to ksenony ale też nie świeczka choinkowa. W każdym bądź razie kwit mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 no ja mam urala z zaprzęgiem z 69r. tyle że aktualnie ma wstawiany najnowszy silnik uralowski bo poprzedniego zajeżdziłem :icon_mrgreen: za tydzień odpał i jazda :buttrock: ruskie rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) K-750 rocznik...? (dokumenty byly wybierane, kupowalismy rusa u handlarza :D )http://img193.imageshack.us/img193/6647/pict12721yl.jpg jeszcze wozek boczny zrobic.. ale solo sie fajnie smiga :D Edytowane 6 Maja 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 czesc! ... coprawda mam 16 lat (niedlugo 17) .. ale na koncie mam juz odrenowanego w ddb stanie goara z czeskim silnikiem i WSK-ę wlasnie koncze ( moze i to sa smieszne moto, dla co poniektorych, ale mam dla nich szacunek i nie katuje, i nie mam zamiaru) .. marzy mi sie wlasnie jakis rusek juz od roku, i wlasnie w tym roku chyba uda mi sie cos zakupic (nazbieralem troche kasy a reszte (nieduza) dolozy mi starszy ;) ).. szkdoa tylko ze mojego ojca nie interesuja motocykle, ale mile chociaz to ze czasem wpadnie do garazu i troche pochwali i popodziwia mnie i to co robie :D ... a narazie czekam na swoja przygode z moim pierwszym Ruskiem :eek: pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi