Zajdelek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam Mam r1, ktora po wypadku nie chce odpalic prawdopodobnie immo bo po przekreceniu stacyjki dalej miga czerwona dioda. Co moglo sie uszkodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam Mam r1, ktora po wypadku nie chce odpalic prawdopodobnie immo bo po przekreceniu stacyjki dalej miga czerwona dioda. Co moglo sie uszkodzic? Zajdelek...z tego co Ci napisalem na gg to nic innego mi nie przychodzi do głowy...sprawdzałes wszystkie bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 czujnik przy sprzegle, stopki bocznej , przechylu, pytanie kreci rozrusznik czy zero jakiejkolwiek reakcji? jak gleba i jakie straty ?? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1 GO!!! Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 sprawdź wyłącznik udarowy podczas mocniejszego uderzenia odcina zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Motocykl kreci ale nie odpala, lezal na lewej stronie klamka od sprzegla urwana i przelaczniki od kieunkow brak lamp. A gdzie jest ten wlacznik uderzeniowy? i jak go sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Motocykl kreci ale nie odpala, lezal na lewej stronie klamka od sprzegla urwana i przelaczniki od kieunkow brak lamp. A gdzie jest ten wlacznik uderzeniowy? i jak go sprawdzic? Czujnik jest pod siodłem koło akumulatora.Sprawdzałeś,bezpieczniki i czy moto ma iskrę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Na wyswietlaczu wyswitla sie blad 51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Miałem tak samo w Bandicie- okazało się, że zniszczeniu uległ impulsator pod pokrywą silnika z boku. Powodzenia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 a czy tez ci dioda od immo migala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 a czy tez ci dioda od immo migala? w bandicie nie ma immo....zaraz sprawdze co to za bład ten 51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Migały mi tylko oczy ze złości, bo nie miałem pojęcia co jest . Maszyna kręciła, ale nie dawała się odpalic. Tak jak wspomniał Szymon, w Bandicie nie miała jaka dioda migać. Powodzenia ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Na wyswietlaczu wyswitla sie blad 51. przekaznik od silnika wiatraka chlodnicy :icon_razz: pewno od gleby ramona ktoregos z wiatrakow lekko sie podgiely i niemoze zbanglac bo dzialaja naprzemiennie :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) to fakt lewy wiatrak jest przyblokowany, a jak go wypne z kostki to bedzie dzobrze? a dioda od immo ma cos wspolnego z tym bledem? Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Zajdelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) nie odpinaj wiatraka tylko odegnij lekko jego ramiona , bo pewnie lopatka dotyka o chlodnice Edytowane 3 Grudnia 2009 przez szramer Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 odgiolem wiatrak ale troche jest skrzywniony i ciezko chodzi. ale czy dioda od immo ma cos wspolnego z tym wiatrakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi