p A q Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kondolencje. Jak sobie wyobrazam ze mi sie moglo cos takiego stac to az mi sie niedobrze robi. Teraz chyba troche wyluzuje z tym gumowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No ja jutro wyjeżdżam swoją jak popatrze na te foty to też mi się odechciewa bo jest taka ładna i przygotowana do sezonu...ale za sterami myśli się troche inaczej.To dobrze że na niektórych tak działają tego rodzaju zdjęcia bo to jednak troche wyhamowuje tych myslących od nadmiernej brawury.Może dlatego jeszcze jesteśmy???Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Uuu...coś zdechło...niech ktoś coś pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A gonisz to na części czy w całości?? Jak całość to ile byś chciał?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Moto gonie w calosci. W piatek ma przyjsc gosc po niego, ale zobaczymy jak bedzie. Cena na allegro byla 6000zl. Jakby koles sie rozmyslil i nie bylo chetnych by go kupic, wtedy pogonie na czesci. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Moto gonie w calosci. W piatek ma przyjsc gosc po niego, ale zobaczymy jak bedzie. Cena na allegro byla 6000zl. Jakby koles sie rozmyslil i nie bylo chetnych by go kupic, wtedy pogonie na czesci. Pzdr I jak poszedł czy stoi?? Myślałem nad nim z przeznaczeniem na stunt psa. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak na razie stoi bo Irol co mial go wziac cos na razie w kulki leci z kasa. Mial wplacic depozyt, ale cos sie nie odzywa, także moto prawdopodobnie wystawie ponownie. Jak bedziesz zainteresowany to pisz na gg to sie zgadamy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Siema ludziska, szukam instrukcji obsługi do gixera 600 k6, w pyte by było jakby ktoś podrzucił polską wersję jezykową ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 masz tu pełny zestaw: http://www.suzuki-moto.pl/index.php?id=instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A jakie GSXRowcy mają ulubione laczki?Ja wrzuciłem po brigs.bt 016 michelin p.power 2ct i na inne chyba nie zamienie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 U mnie Z6, chwale sobie, szczególnie na mokrym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Na DUNLOPach D209 GP Racer, rewelacyjne gumy, miałem Micheliny PP i inna bajka. Nie zmieniam już :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Coś panowie gsxr -owcy zamilkli...a przecież pogody nie ma by nie zajrzeć na forum.Jakieś ulubione zlociki gixsowców czy cóś?...U nas w paczce mamy chyba ze sześciu jeżdźców bo paczka niewielka ale stała,chętnie byśmy się gdzieś wprosili.pozdrawiam. A Benek spóźnione podzięki za instrukcyjki też skorzystałem bo w końcu w ojczystym słowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Panowie odświeżam. Tyle Gixów jeździ a tu nikogo nie widać? Może jakaś ustawka w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Może czwartek? Trochę pośmigać po mieście, później na Cargo. Ja bedę z kolegą na 1000 a mój też ma silnik od 600 :bigrazz: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi