p A q Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Powstalo nowe forum dla posiadaczy u fanow GSXRow. Jest jeszcze nowe i male ale prezenie sie rozwija. Zerknijcie http://gsxr-forum.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Bardzo fajne porównanie 750 K6 i 1000 K6 jest w marcowym numerze Motormanii. Oczywiście wiadomo, jaki sprzęt wygrał :biggrin: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 mozesz podesłać jakiegos skana bo u mnie w okolicy nie mam dostepu do tej gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 W Empikach są na pewno, oprócz tego saloniki InMedio, Ruchu, Kolporter i stacje Shell. Na pewno macie w Rzeszowie :wink: Jak nie znajdziesz daj znaka, to coś pomyślę. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzubek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 mam pytanie do wlascicielow srada z 2000r. czy lampy w tym roczniku swiecily sie obie? bo we wszystkich jakie mialem swiecila sie jedna lampa, a tu mam 2wluknowe obie zarowki.. i czy da sie po numerze lampy dowiedziec czy to lampa symetryczna czy asymetryczna, a jesli asymetryczna to w ktora strone. Kupilem angola no i lampa powinna byc asymetryczna i swiecic po lewym poboczu a wydaje mi sie ze swieci symetrycznie i nie wiem czy ja wymieniac czy nie.. w sumie jestem w stanie olac ta lampe ale nie chcial bym oslepiac innych. czekam na jakies wypowiedzi badz podpowiedzi z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Moze lampy sa poprostu zmostkowane i dlatego swiec obie. Czesto ludzie w firebladeach to robia zeby ladniej wygldalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzubek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) wg. mnie to jest inna lampa i nikt nic nie kombinowal przy niej, lecz chcialbym znalezc wlasciciela srada z 2000 roku i sie przekonac. Edytowane 7 Marca 2010 przez zzzubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 mam srad`a 99, podobno z włoch. świeci się lewa, włókno od "długiego", przerzuciłem na asymetryczne ale raczej nikt nie kombinował ponieważ nie pasowała dłogość przewodów do kostki, wracam z powrotem do symetrycznego bo po ciemaku g... widać. :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam.Mam pytanie bo już będe latał drugi sezon gixem 1000 k3 i bede starał się rwać go na koło.Jak to zrobić i czy w ogóle jest to możliwe? :icon_razz: :flesje: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Musisz walnąć ze sprzęgła, bo ten sprzęt z gazu nie idzie :). Chciałeś to masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Jak nie idzie, musi isc. Z 1 z gazu, a z dwujki ze sprzegla probuj. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Próbuje ale nie idzie może przez to że śnieg jest :wink: pzdr.trzymta sie!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 JA tez zaczne probowac wkrotce. Moze i idzie, ale na poczatku to strach by na plecach nie skonczyc :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Benek!czekaj czekaj coś słyszałem o tym sprzęgle....to będzie ta klamka po prawo czy po lewo?!... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Przecież jest długi temat jak stawiać na koło tam można wszystko wyczytac. Poza tym mozesz byc nie wiem jak dobrym teoretykiem ale jak nie bedziesz cwiczyl to sie nie nauczysz. kazkader zapytales czy to sie sie wogole nadaje do gumowania :D jesli by to sie nie nadawalo to chyba nic by sie juz nie nadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi