prosiek2 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam. Jestem posiadaczem od niedawna yamahy dt 80 lc2 :icon_biggrin: kupilem ta yamahe i jest zepsuta kopka wiec na pyha z bystrej gory laduje jej 2 bieg i raz zapalila po przejehaniu jakis 200m zmulilo ja wiec odpalam drugi raz odpalil ale muli potem coraz wiecej i potem w ogole nie odpalila nie wiem co jest prosze o pomoc zalewa mi swiece a iskra jest za zazdym razem Dodam ze sa nowe simeringi i lozyska cylek po szlifie nowy tlok i pierscienie motorek jest juz po dotarciuu... Z gory dzieki opowiedzie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitrox89 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ssanie włączasz? Poza tym do DT 80 to takie tłoki robią, że już go mógł szlag trafić. Kompreche sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) jesli zalewa swice to gaznik zobacz podpasuj dyszami albo zobacz iglice moze da sie nia obizyc. Edytowane 13 Listopada 2009 przez kam2136 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Obniż poziom paliwa w komorze, i sprawdź dysze główna czy nikt jej nie rozwiercił lub wsadził większej jako ,,tjuning" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Iska jest co nie znaczy ze pod cisnieniem bedzie, sprawdz na innej swiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Iska jest co nie znaczy ze pod cisnieniem bedzie, sprawdz na innej swiecy. Bardzo słusznie kolega zauważył. Czasami na zewnąć iskra jest piękna, a po wkręceniu już nie. Sprawdz swiece, a następnie kazdy kabelk po koleji, może gdzieś zwarcie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi