embe Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Radość niesamowita...aż chce się żyć, prawda? :) Jak nie mogłem odpalić swojego byłem po prostu chory. Cieszę się że sobie poradziłeś i już "po". Nie ma to jak pożądne popchnięcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Dziekli za wszystkie posty. Juz udalo mi sie odpalic, chociaz rozladowalem przy tym aku na maxa :] i przepalilem bezpiecznik w prostowniku, ale teraz gada bez zajakniecia od razu. cale sczescie jest jescze kopka :] A odpalasz zimą moto? Nie odpalalem, mialem moto rozebrane i nie bylo szans na odpalanie. Jeśli masz GS550 w wersji L z tym malutkim zbiornikiem to wystarczyłoby gdybyś ze 2 litry świeżej benzyny 98 wlał i to sporo da. Mam wersje D (zbiornik 17 l) wiec 2 litry swiezej to za malo, ale dalo rade.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wl.przemek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam. Posiadam KTM sx 450 r 05 z elektrycznym rozrusznikiem. Mam go od niecałego miesiąca i do tej pory było wszystko ok tzn palił od pierwszego kopa i z guzika również bez znaczenia czy zimny czy ciepły. Ostatnio wyjechałem pośmigać i po którymś tam zgaszeniu już nie moglem go odpalić z guzika, pomimo ze normalnie kręcił :banghead: Od kopa pali bezproblemowo do tej pory . Akumulator dobry - naładowany lecz nie możne tak jakby zaskoczyć, kreci niby wszystko jest ok . Proszę o rade , pomoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi