damiaan91 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 To już mój ostatni post na tym forum, widzę, że tu każdy jest expert a ja chciałem tylko pomóc bo nikt niestety jak potrzebowałem pomocy na tym forum mi nie pomógł. Dzięki ludzie za wszystkie beznadziejne posty każdy się z każdym gryzie o jakiś totalny bezsens, po co wyskakiwać z odpowiedziami że to tak, a to tak nie lepiej po prostu nie odpisać na post jeżeli nie umiecie logicznie odpowiedzieć na pytanie, a jak poznaliście np, ten motocykl to moglibyście błysnąć radami, a nie bredniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Damian nie obraź się spedziłem 4 lata w technikum by nauczyć sie podstaw mechaniki do tego pewnie tak z tone literatury dodatkowej której przeczytałem a dalej jestem głupi;] Czasami przez internet nie da sie zdiagnozować sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 To już mój ostatni post na tym forum, widzę, że tu każdy jest expert a ja chciałem tylko pomóc bo nikt niestety jak potrzebowałem pomocy na tym forum mi nie pomógł. Dzięki ludzie za wszystkie beznadziejne posty każdy się z każdym gryzie o jakiś totalny bezsens, po co wyskakiwać z odpowiedziami że to tak, a to tak nie lepiej po prostu nie odpisać na post jeżeli nie umiecie logicznie odpowiedzieć na pytanie, a jak poznaliście np, ten motocykl to moglibyście błysnąć radami, a nie bredniami. męczennika z siebie robisz??? Myślałeś że opiszesz problem i odrazu dostaniesz odpowiedz jak to naprawić? ludzie tutaj co najwyżej pokażą ci w jakim kierunku iść żeby zlikwidować usterkę, rzadko się zdarza żeby przez neta zdiagnozować w 100% co się popsuło chyba że to jakaś błacha sprawa. Jeśli ktoś pisze bzdurę to grzecznie mu wyjaśnij że jest w błędzie, szanuj ludzi z którymi rozmawiasz to będziesz miał pożytek z forum. Więcej pokory chłopaku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 witajcie!przez przypadek natknalem sie na tego posta bo cos tam do yz426 a właściwie to o 400 mi chodziło i troche mósze wstawic sie za chłopokiem choć faktycznie za ostro na poczatku pojechał tez miałem podobne doswiadczenie jak on cos chciałem sie dowiedziec o exc200 i kupa z tego wyszła,ale jeden z kolegów forumowiczów podesłal mi serwisówke i wszystkoo teraz wiem tez sie lekko irytowałem jak mi ktos pisał ze exc125 to to samo co 200 tylko z większmy tłokiem,a mi chodziło o skrzynie wiec prawdą jest ze niektórzy podkreślam niektórzy wypowiadają sie nie mając bladego pojęcia o tym co piszą,albo cos gdzies kiedyś widzili ale i tak ciemno było wiem ze net i fora to prawie takie anonimowe miejsca i różni sie trafiają więc jak ktoś wczesniej pisał nie wolno wszystkich do jednego worka wkładać moze jeszcze ktos tu coś napisze ja myse ze temat zamkniety bo nie jest to jakies psychoterapeutyczne tylko techniczne forum a autorowi posta zycze cierpliwosci i wiecej luzu!!! Pozdrawiam wszystkich przy okazji Isamych treściwych i sensownych postów życze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi