Skocz do zawartości

Głupie pytanie ;)

dobczok
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

czesc' date=' ja przykleiłem poxipolem i nie odpada :) lakierem chyba nie ma sie co przejmować bo i tak go nie widać. Tylko niedużo kleju nałóż, żeby nie wyszedł jak dociśniesz litere, powodzenia.[/quote'] zgadzam sie w 100 %, jesli przykleisz je na cos innego to je po pewnym czasie zerwiesz kolanami i bedzie lipa- u siebie tez przykleiłem na poxipol

Tak jak koledzy mówili te litery trza przykleic na jakis gesty no i dobrze trzymajacy klej i chyba dobry do tego bedzie poxipol!!!! No a tak jak powiedzial ktos .....Super Glue lub cos w Tym stylu chyba nie da rady lub bedzie sie słabo trzymac bo taki Klej jest rzadki prawie jak woda!!! A wiec powodzenia i ja bym klejił na Poxipola!!!!!

Pozdrawiam :)

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

co do superlue to masz racje ze jest rzatki ale to jest zupelnie inny klej niz poxipol, poxi jest klejem epoxydowym ktory klei na zasadzie cemetu a superglu jest klejem cyjanoakrylowym i kleji na zasadzie przeciwnych kladunkow elektrycznch-czyli im ciensza warstwa tym lepiej trzyma a epoxydu trzeba napakowac jak betonu, wiec jesli kleimy dwie plaskie i rowne powieszcznie lub takie ktore stykaja sie na calej powieszchni klejenia i niema potrzeby wypelniania ubytkow materialu klejem to najleprzy jest superglu, sa tez wersje zageszczone o konsystecji miodu

Usługi IT - www.tricori.com