zajc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 taa... Bo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Śmigło :) miałem do czynienia z jednym i drugim i "połowy" różnicy nie widziałem! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Śmigło :) miałem do czynienia z jednym i drugim i "połowy" różnicy nie widziałem! :lalag: poziom dowcipu :clap: Może mam lepszy wzrok, bo ja widziałem różnicę i to dwukrotną. Oczywiście wierzyć mi nie musisz, przyzwyczaiłem się że wiesz wszystko najlepiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 przyzwyczaiłem się że wiesz wszystko najlepiej chyba jedną ż osób która wie wszystko najlepiej na tym forum to jesteś TY i KS :biggrin: stąd te wasze waśnie-swój swojego... :buttrock: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 chyba jedną ż osób która wie wszystko najlepiej na tym forum to jesteś TY i KS :biggrin: stąd te wasze waśnie-swój swojego... :buttrock: Erneście drogi-daleko mi do Cię :biggrin: Poza tym jak może zauważyłeś, ja piszę na podstawie własnych doświadczeń a nie tego co w gazecie przeczytam. KS jest mistrzem ferowania opinii na podstawie Motorrada a Ty niedoścignionym wzorcem w kwestii cytowania ofert sprzedaży Allegro :D Pomyśl, że "nie zawsze" to co tam napiszą jest prawdą :P Dopuśc do swej główki myśl,że może byc inaczej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dobra niech tak będzie... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dla wszystkich kolegów uważających że drogie jest lepsze. Zwróćcie uwagę na ilość gwiazdek Schuberta i np. Airoha. TEST KASKÓW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dla wszystkich kolegów uważających że drogie jest lepsze. Zwróćcie uwagę na ilość gwiazdek Schuberta i np. Airoha. TEST KASKÓW Pozdrawiam Zaraz się pojawią negujący słuszność testów Sharpa :bigrazz: Pamiętajcie, made in germany najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Lazer LZ6 - 5 gwiazdek :) no patrz... nowego mozna mieć za około 2 stówy... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Lazer LZ6 - 5 gwiazdek :) no patrz... nowego mozna mieć za około 2 stówy... Ptrząc na wykonanie, material skrupy i wszystko inne.... to jakaś porażka :flesje: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 A łeb chroni. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 A łeb chroni. Na Twój Erneście łeb to i wiadro po farbie wystarczy. Przed deszczem tak samo ochroni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Oj zającu zającu... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 A łeb chroni. Osobiscie nawet za dopłatą nie chcial bym sie przekonac jak to chroni. Swoją drogą ochrona to jedno, a dalej idzie wentylacja, aerodynamika, wyciszenie itd. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Osobiscie nawet za dopłatą nie chcial bym sie przekonac jak to chroni. Swoją drogą ochrona to jedno, a dalej idzie wentylacja, aerodynamika, wyciszenie itd. Jest powiedzonko o baletnicy co to każdy wiec co jej przeszkadza. Wyciszenie? Mam zatyczki w których ciągle jeżdże. Poza tym nie ma cichej "szczęki". Aerodynamika? Na tor może i tak. Wentylacja? Ok. Racja, jednak dla mnie równie istotne jest czy kask ma dodatkową blende, antyfog'a i np. nierysujące szkło ( po dłuższym czasie użytkowania i tak się zarysuje :icon_razz: ), osłone podbródka czy dyfuzorek na kulfona. A tak w ogóle Ray to TWOJA kasa, TWÓJ wybór, TWÓJ kaprys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi