Kwiatek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Umiem zapalić z kopajki a wywruciłeś się kiedyś???Bo ja pare razy w terenie tak i powiem ci że z minute rozrusznik chodzi aż odpali :icon_eek: Ja latam tylko po asfalcie i zwirku wiec i gleby w kopnym piachu nie bylo, ale domyslam sie, ze latwo nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Umiem zapalić z kopajki a wywruciłeś się kiedyś???Bo ja pare razy w terenie tak i powiem ci że z minute rozrusznik chodzi aż odpali :icon_eek: pochwal się kolego jaki masz gaźnik, stawiam na Dellorto przy Keihinie takie rzeczy się nie zdarzają, napisz do Yosariana, on ma LC4 540 98rok po chwile po remoncie na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 pochwal się kolego jaki masz gaźnik, stawiam na Dellorto przy Keihinie takie rzeczy się nie zdarzają, napisz do Yosariana, on ma LC4 540 98rok po chwile po remoncie na sprzedaż He He no to wjeb...eś :icon_razz: Mikuni :biggrin: I powiesz mi że ta 540 yosariana jest na keihinie! A co do kupna to będe zmieniał moja 640 na 625SXC :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 He He no to wjeb...eś :icon_razz: Mikuni :biggrin: I powiesz mi że ta 540 yosariana jest na keihinie! A co do kupna to będe zmieniał moja 640 na 625SXC :buttrock: Ano jest. I z 4 na koło bez łaski idzie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ano jest. I z 4 na koło bez łaski idzie :cool: Jakie przełożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 15/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi