pumabit Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Moto kupuj pod siebie nie pod innych, oba motocykle wyróżniają się z tłumu :cool: . Przejedź się jeśli jest możliwość ale jak porównywałem starszego zeta to jazda we winklach zdecydowanie na korzyść CB. I co mnie zastanawia dlaczego w tych zetach tak drastycznie spada wartość po latach, co innego np w hornetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Moto kupuj pod siebie nie pod innych, oba motocykle wyróżniają się z tłumu :cool: . Przejedź się jeśli jest możliwość ale jak porównywałem starszego zeta to jazda we winklach zdecydowanie na korzyść CB. I co mnie zastanawia dlaczego w tych zetach tak drastycznie spada wartość po latach, co innego np w hornetach. wszystko co popularne trzyma cene nie tylko motocykle . Kawa jako ze faktycznie wyroznia sie z tlumu przez to traci na wartosci . nawet wrzucilem temat 'co z nia nie tak'? bo podoba mi sie ta zajebista zielen ! :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wartość kawy Z to chyba w polsce tylko tak drastycznie spada a prawdopodobnie dlatego że około 90% po glebach większych lub mniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wartość kawy Z to chyba w polsce tylko tak drastycznie spada a prawdopodobnie dlatego że około 90% po glebach większych lub mniejszych. tutaj masz zajebista racje :biggrin: p.s. az sie boje nowego zakupu w nowym sezonie wlasnie z tego powodu (niby tylko leki szlifffff, a jedzie bokiem, albo zadrapany na parkingu lub w garazu .....oby polowa z tego byla prawda) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian123 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 wlasnie szukam dealera w mojej okolicy ktory ma ja na stanie. Mam wielka ochote chociaz popatrzec na to monstrum jęsli jeszcze nie znalazłeś, to widziałem takie niedawno w salonie Hondy w Bielsku (jeśli to dla Ciebie nie za daleko). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Kupuj CB 1000 - serce mi podpowiada (i dptychczasowe osiągnięcia z jakością), chociać Z 1000 to naprawdę fajne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja tam bym czekal na nowego Zeta, te moto az kipi agresja a designersko to juz w ogole cacko. Na zywca bedzie sie prezentowal jak trzeba, poczekaj do targow w lutym i sobie obadasz. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 no i tak to sie konczy :biggrin: :biggrin: :biggrin: a zaczalem od DS650 ehehhe (ktorego zreszta tez kupie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 CB mi bardziej podchodzi zdecydowanie wybrałbym ten motocykl,no i cena będzie się trzymać a Z1000 szybciej straci na wartosci. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 CB mi bardziej podchodzi zdecydowanie wybrałbym ten motocykl,no i cena będzie się trzymać a Z1000 szybciej straci na wartosci. racja,ale ma to zdecydowanie mniejsze znaczenie jezeli cos ci sie podoba i kupujesz na kilka lat :bigrazz: sezon '10 wyjasni wszystko :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Przymierzam się do zakupu tej Hondy. Chciałabym przeczytać opinie użytkowników. Jak się tym jeździ, wady i zalety itp. Wszystko co powinnam wiedzieć przed zakupem ;) Riki M, zakupiłeś? Jeździsz już tą Hondą? Napisz coś o niej. Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Madziushka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Halo, nikt nie posiada tej Hondy??? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widlak Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam Mam pytanko czy Honda CB 1000r cierpi na jakieś dolegliwości lub ma jakieś słabe strony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka69 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam,bardzo spodobała mi się CB. Model jest już jakiś czas temu na rynku, stąd proszę o opinie. Szukam moto na winkle, ale też na trasy 200-400km, raczej bez plecaka. Czy w takie trasy jest w miarę wygodnie? Dzięki za wszelkie informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Miałem okazję pojeździć tym moto na jazdach testowych i bardzo miło sobie to wspominam, 125 KM może nie robi szału ale moto jest cholernie elastyczne, mocy wystarcza w całym zakresie obrotów, ochrona przed wiatrem niestety kiepska ale w końcu to naked, zawiecha moim zdaniem komfortowa, jeden ze sprzętów które brałem pod uwagę [rzy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi