janiast Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam :wink: Jestem pierszy raz na forum motorów , kupiłem nie dawno jinlun-150 i chciałem zapytać czy ktoś nie ma jakieś instrukcji do tego motoru , bo to co oni dają to jest kompletna bzdura np. rezerwa jest po przekreceniu kranika w pozycji do góry a na ins. pisze że w duł. Mam wielką prośbę jeśli ktoś by miał to bym bardzo prosił Jeszcze mam jedno pytanie , kiedyś zapaliłem rano motor zaczą przy dodawaniu gazu kopcić zrury biały dym to się mi wydaje że to normalne ,ale jedno mnie zastanawia czemu zaczelo mi z rury wylatywać tak jak by moda czy paliwo sam nie wiem czy może nalałem jakiegoś paliwa nie dobrego chociaż tankowałem na orlenie , proszę o poradę z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 proponuję długą lekturę tego tematu :cool: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 nie panikuj, to para i woda a co do jinluna -to daj sobie spokój - sprzedaj to w diabły Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Gdzie bym nie czytał to daj se spokój , nie kupuj tego, odpuść se A czy kiedykolwiek miałeś Jinluna, jeździłeś nim? Jeśli nie to poco takie teksty. Jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to się nie udzielaj. Z rury wylatuje ci woda, która się tam skrapla Wskakuj na www.bam.fora.pl lub Klub Chińskich Motocykli tam się wszystkiego dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) a skąd wiesz, że nie miałem, że nie jeździłem? a nie wiesz!! - więc po co takie teksty :biggrin: (po co piszę się osobno :icon_razz: ) jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to się nie udzielaj :biggrin: a odn. jinluna to od dwóch lat mam niewątpliwość użerać się z tym gównem, zrobiłem tym kilka km, obsługuję to i wiem co piszę ahi - jeśli jesteś zainteresowany to mogę Ci tanio takiego sprzedać, może uszczęśliwisz tym zarówno siebie jak i mnie:P Edytowane 22 Października 2009 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) a odn. jinluna to od dwóch lat mam niewątpliwość użerać się z tym gównem, zrobiłem tym kilka km, obsługuję to i wiem co piszę st1100, CB750, R6 a ty użerasz się z Jinlunem 150 przez dwa lata? Sądząc po motongach to nie preferujesz spokojnej jazdy z prędkością 60km/h to co taki Jinlun robi u ciebie? Edytowane 26 Października 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) no widzisz - życie jest brutalne :icon_razz: a jinlun to taki sprzęt do wybijania ludziom chopperów z głowy:) Edytowane 26 Października 2009 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi