Aśka Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Niniejszym oznajmiam, że będę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Tez zglaszam obecnosc. Jak tam jedziecie? Na moto? Katamaranem? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja jeszcze nie wiem ale pewnie Liściowóz he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja jeszcze nie wiem ale pewnie Liściowóz he he A zmieszczę się może? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Taka aura urocza ze chyba na motocyklu przyjade. Moze po do 2oo na tymbark wpadniemy, bo to rzut beretem? I juz po: dziekowac za mile strzelanko. Obylo sie nawet bez wiekszych urazow, pomimo iz na golasa biegalem. Edytowane 14 Listopada 2009 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) eeeh, dajcie spokoj... czlowiek ledwo sie wyrwal z "lona rodziny", delikatne spoznienie (no dobrze, o 14 bylem;)--> przyjezdzam a tam nikogo... szkoda, ze tak szybko skonczyliscie i sie nie zalapalem... Edytowane 14 Listopada 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Sowa, trza było sobie mój albo Listka numer zapisać. Bylo nas całe 5 osób, więc przenieśliśmy się do frag factory i dołączyliśmy do innej grupy. Fajno było. Dzięki Panowie za zabawę :D Siniaki tylko dwa, więc tragedii nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Sowa, trza było sobie mój albo Listka numer zapisać no ba... a skad? aaaaaaa juz mam, znalazlem i se wstukam w memory... ale pewnikiem i tak nastepna okazja " za pol roku";( więc przenieśliśmy się do frag factory i dołączyliśmy do innej grupy. oooo, dupa... ale wtopa... tym bardziej zaluje, bo lubie fabryke... Edytowane 14 Listopada 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Może nie będzie tak źle z tym następnym wypadem ;) Ja chętnie się w grudniu wybiorę. I jesli znowu do szkoły, to biorę serek dla tamtejszych zwierzaczków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Fajno było. Dzięki Panowie za zabawę :D Siniaki tylko dwa, więc tragedii nie ma ;) Ja mam 4 siniaki z czego 2 to fiendly fire... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi