Aśka Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Liściu-tak. Jeśli będą jakieś inne terminy, to proszę sobie nowe tematy zakładać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) ... bo gdyby nie to to bym do poniedziałku w Krakowie siedziała. Tylko nie próbuj nam tu przenosić stolicy. :icon_mrgreen: Edytowane 19 Października 2009 przez Visuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Tylko nie próbuj nam tu przenosić stolicy. :icon_mrgreen: O to się nie martw. Ja tam jeżdżę w celu utkania misternej sieci, którą Kraków do stolicy ściągnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dobra czas najwyższy troche przybliżyć temat. Rozumiem że walczymy 08-11-2009 na mokotowie czy może w Faktory. Bo szkoła na grzyboskiej jakoś już mnie nie kręci. Asiu musimy sie chyba zdzonić i dać oficjalne info. Pozdro Listek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Czekam na miejsce i godzine - wtedy potwierdze. Bo o 14:00 MotoGP w Walencji... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Sytuacja jest pod kontrolą ;) Do piątku czekamy na ostateczne info ile nas będzie i Listek będzie działał. W każdym razie- niedziela na Mokotowie będziemy się mordować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam ile osób będzie do odstrzał jest lista ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dobre pytanie :] No to tak: 1. Ja (się spóźnię. A co!) 2. Listek 3. sowa4 4. zappa 5. oscar 6. sirdawid 7. castro plus Liściasty miał kogoś zgarnąć. Mało jakoś. Może do jutra się jeszcze uzbiera, żeby z konkretem dzwonić do organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wnioskuje o potwierdzenie dokladnej godziny i miejsca. Ja jeszcze potwierdze, bo nie wiem czy bede sie nadawal po sobotnim piciu. :/ Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Uwaga uwaga strzelanka z 08-11-2009 zostaje wstępnie przełożona na 14-11-2009. Pozdro Listek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 mi to na reke pozdr Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 i dupa;( a mialo byc tak pieknie... Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 No dobra. Niech zgadnę. Termin przełożony, żeby więcej chętnych się zebrało, a wyjdzie na to, że będzie jeszcze mniej? :P Liściu? Jak tam Twoja gromadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Prosze o potwierdzenie terminu z godzina i miejsca. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) Witam Sprawa dograna i pewna tzn. Mordujemy się w Labsektorze 14-11-2009 (sobota) o godzinie 13 start, więc proponuję być lekko wcześniej aby był czas na przypudrowanie nosa he he. www.labsektor.com.pl Mieści się: www.labsektor.com.pl/index-6... (przy ulicy Juliusza Konstantego Ordona w Warszawie) Cena jest wynegocjowana jeśli chodzi o pakiet czyli 100 zł - każdy dostaje strój,broń i 600 kulek. Jeśli chodzi o tańsze pakiety to tak jak w cenniku. Jeśli chodzi o ludzi z własnym sprzętem to też jak w cenniku. Mam nadzieje że większości będzie termin i godzina pasować. Pozdrawiam Listek 600-333-319 lub 600-624-467 Edytowane 12 Listopada 2009 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi