nojeczek Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Cześć wszystkim.Posiadam RF 900r 95r. z przebiegiem 80000km. Chciałbym wymienić skrzynie biegów bo już troche ją słychać. Czy od modei powyżej 95 r bedzie pasowła.Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 TU masz swoją skrzynię , po wklejeniu numeru części w okienko "Where does this part fit? " z TEJ strony , wyświetlą się modele w których dana część występuje . Np GSX-R 1100 '97 . Z ciekawosci , co słychać ze skrzyni , że decydujesz się na jej kompletną wymianę bez zaglądania do środka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Inna skrzynia tez bedzie wyla. Po co grzebac? :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ja kupiłem suzuki (RG) ze stukającym 3 biegiem przejechałem na niej 9 tys km i sprzedałem działającą. Opiłków metalu w oleju, czy innych anomalii nigdy nie znalazłem. Teraz w kawasaki mam lekko wyjący trzeci, i któryś z ostatnich biegów, załączają się normalnie, nie wyskakują - też nie będę z tym nic robił. lepiej zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Nom. Ja w prawie każdym moto miałem wyjącą skrzynie nigdy nic się nie działo. GS500 miała wyjącą, RF600R też, Gixxef też wył. Harley też wyje, chociaż najmniej ze wszystkich. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 W każdej rf900 jest taka sama skrzynia w nowszych też. Jesteś na 100% pewny że to skrzynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jesteś na 100% pewny że to skrzynia? Tego nawet ja jestem pewien. :biggrin: A lekarstwem na wyjącą skrzynię jest jej wymiana na całkowicie nową wraz z łożyskami. Droga zabawa. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi