IsKra66 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Szkoda, że nie wierzysz we własne umiejętności: opanowanie motocykla, przewidywania sytuacji na drodze... Lecz wierzysz w "breloczki" Dobry breloczek to dużo pomóc może - widzę, że podstaw ktoś tu nie opanował :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Czemu tak się nad sobą rozczulacie..... No właśnie. Przytulić kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xp_ Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Heh, no i po raz kolejny widać naturę ludzką. :bigrazz: Grupa ludzi, powiązana jedna pasją spotyka się na forum, wytyka innym swe zachowania, aż w pewnej chwili sami skaczą sobie do gardła, kpią z siebie nawzajem... tak panowie i panie, ludzie to są ... i nic tego nie zmieni. :biggrin: P.S. Kto w ogóle ten tytuł wymyślił? Znieczulica samochodów, też mi sobie - jakby to samochody były nieczułe. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Heh, no i po raz kolejny widać naturę ludzką. :bigrazz: Grupa ludzi, powiązana jedna pasją spotyka się na forum, wytyka innym swe zachowania, aż w pewnej chwili sami skaczą sobie do gardła, kpią z siebie nawzajem... tak panowie i panie, ludzie to są ... i nic tego nie zmieni. :biggrin: P.S. Kto w ogóle ten tytuł wymyślił? Znieczulica samochodów, też mi sobie - jakby to samochody były nieczułe. :wink: W kwestii sprostowania Ja nie jestem ludź ;) Next... ludzie to zwierzęta stadne czyli najlepiej czują się w stadzie i co z tym się wiąże tak jak zwierzęta skaczą sobie do gardeł. Czyli wszystko by się zgadzało i wszystkie wypowiedzi są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Heh, no i po raz kolejny widać naturę ludzką. :bigrazz: Grupa ludzi, powiązana jedna pasją spotyka się na forum, wytyka innym swe zachowania, aż w pewnej chwili sami skaczą sobie do gardła, kpią z siebie nawzajem... tak panowie i panie, ludzie to są ... i nic tego nie zmieni. :biggrin: P.S. Kto w ogóle ten tytuł wymyślił? Znieczulica samochodów, też mi sobie - jakby to samochody były nieczułe. :wink: Grzecznie się dyskutuje,wymienia poglądy, nawet bluzgi nie lecą ,a kolega Xp zdziwiony i zaskoczony? Od tego jest forum żeby wynieniać poglądy,ile jednostek tyle opinii i to mnie cieszy. :cool: a tytuł rzeczywiście durnowaty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 [...] Kto w ogóle ten tytuł wymyślił? Znieczulica samochodów, też mi sobie - jakby to samochody były nieczułe. :wink: Moje autko ma uczucia :) Jeśli mówię do niego ładnie, to się nie psuje i dobrze jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Choć po publicznych drogach jednośladem poruszam się krótko to miałem okazję skonfrontować się z kierowcą samochodu. Źle oceniłem przestrzeń między samochodami i dojeżdżając do świateł uderzyłem orękawiczoną dłonią w lusterko uwaga : czarnego bmw e36 :D W samochodzie siedziało jakieś już dojrzałe małżeństwo, kierownik machał łapami jakby pochodził z Sycylii. Zrobiło mi się głupio, przeprosiłem i spytałem się ile chce za to lusterko pieniędzy (było bez elektroniki i się nie podrapało tylko złożyło w stronę kierunku jazdy). Odpowiedział tonem trochę nie pasującym do słów "NIE, PRZECIEŻ NIC SIĘ NIE STAŁO" i kazał naprostować. Tak też zrobiłem i odjechałem mówiąc do siebie "ale miałeś szczęście kretynie". Jestem kolejnym przykładem na to, że i w czarnym bmw e36 znajdą się dobrzy ludzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jako osoba robiąca po 100KM dziennie po Warszawie przez ostatni tydzień z hakiem wypowiem się :bigrazz: Przypadki kiedy ktoś ewidentnie zajechał mi drogę na chama nie występują. Przypadki kiedy ktoś zwyczajnie rozpoczął manewr nie patrząc w lusterka zdarzają się RZADKO. Puki co kultura kierowców w moich oczach jest nawet na plus, nikt mnie nie strąbił a jeśli już to zrobił to dlatego, że uderzyłem lusterkiem w lusterko albo skosiłem je rękawem (czasami jest ciasno). Czasami aż jestem zadziwiony tym, że dwa samochody naraz robią mi miejsce. I tutaj sam też błysnę przykładem, staram się możliwie często machać łapką w geście podziękowania :smile: Może to niewiele ale zawsze to jedna przyjemna rzecz w korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian123 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Heh, no i po raz kolejny widać naturę ludzką. :bigrazz: P.S. Kto w ogóle ten tytuł wymyślił? Znieczulica samochodów, też mi sobie - jakby to samochody były nieczułe. :wink: Ja. Ale uspokoję cię - to nie jest temat obowiązkowy, może znajdziesz na forum inny, który cie zainteresuje. Tytuł był przenośnią (wiem - trudne słowo) Poniżej masz definicję Wojtka po co mamy forum, z którą w pełni sie zgadzam: Grzecznie się dyskutuje,wymienia poglądy, nawet bluzgi nie lecą ,a kolega Xp zdziwiony i zaskoczony? Od tego jest forum żeby wynieniać poglądy,ile jednostek tyle opinii i to mnie cieszy. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi