piotrek9942 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mam takie pytanie. Bo mam oferte kupna cbrki z 2001r. tylko ze ona stoji juz 3 lata bez odpalania i czy warto nia sie zainteresowac bo ogolnie sprzed pierwsza klasa pierwszy wlasciel kupiona z salonu przebieg ponad 7000. ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulasXT Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Tak i kup za wczasu komplet uszczelek do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mam takie pytanie. Bo mam oferte kupna cbrki z 2001r. tylko ze ona stoji juz 3 lata bez odpalania i czy warto nia sie zainteresowac bo ogolnie sprzed pierwsza klasa pierwszy wlasciel kupiona z salonu przebieg ponad 7000. ?????? Zależy za ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9942 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Zależy za ile... mozna powiedziec ze to od znajomego z niemiec cena to cos w granicach do 2300euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Co jest powodem, że znajomy nie uruchamiał silnika przez... 3 lata? :icon_eek: Jeśli znasz maszynę, to mimo tego, że nie była uruchamiana, to warto się nią zainteresować, jednak bez rozbiórki "bebechów" się nie obejdzie, ale to tylko tak groźnie brzmi. ;) Sam latałem F4i z 2001 roku, sprzęt wzorowy, polecam (z tym, że w przeciwieństwie do opisanej wyżej, moja F czwóreczka przez 3 lata prawie nie była gaszona :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 mozna powiedziec ze to od znajomego z niemiec cena to cos w granicach do 2300euro cena niezła, mozesz zaryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9942 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 dzieki wszystkim za rady :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 dzieki wszystkim za rady :] jaka decyzja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9942 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kupuje i zobaczymy co dalej bo mam jeszcze kawe zx6 :P to ktoregos bedzie trzeba opchnac ale pewnie honde zostawie bo w duzo lepszym stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 kupuje i zobaczymy co dalej bo mam jeszcze kawe zx6 :P to ktoregos bedzie trzeba opchnac ale pewnie honde zostawie bo w duzo lepszym stanie :) hąda to hąda, lepiej jeździ jak wygląda.... :icon_mrgreen: dobra decyzja, dawaj znać co zastałeś jak już ją rozdłubiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam,kiedyś kpiłem moto od znajomego co stało koleś przez 5 lat moto zrobił 2k i ogólnie stało w szopie. Moto miało wtedy 6 lat wyglądało jak nowe a po zakupie musiałem wymienić od razu kpl świec,opon,uszczelniaczy lag,filtrów płynów,co najgorsze od tego postoju poszły uszczelniacze zaworowe i koszt nie był wcale mały nawet jak sam sobie to robiłem ;) Więc lepie dobrze takie moto sprawdzić przed kupnem aby nie okazało się że to kosztowana okazja Pozdrawiam..:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 piotrek9942 kiedy już kupisz i rodłubiesz sprzęta, to zrób fotki i podziel się nimi na forum, sam jestem ciakawy jak serducho tej maszyny wygląda po tak długim "urlopie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 piotrek9942 kiedy już kupisz i rodłubiesz sprzęta, to zrób fotki i podziel się nimi na forum, sam jestem ciakawy jak serducho tej maszyny wygląda po tak długim "urlopie". Ja tez jestem ciekaw,napewno uszczelki oleje itp do wymiany.Ciekawi mnie jak tarcze uklad napedowy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi