Olsen Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Wydaje mi się, że podobny temat już był, ale nic nie znalazłem w wyszukiwarce (może źle szukałem). Konkretna sytuacja: mam pojazd, chwilowo nie na chodzie, bez badania technicznego, a kończy się OC. Czy da się przedłużyć ubezpieczenie, nie mając ważnego badania? W przypadku mojej starej SV-ki, której na razie nie chcę się pozbywać (być może będzie robić za mebel), scenariusz taki jest bardzo prawdopodobny, jeżeli sprawdzi się pogłoska, jakoby mieli wprowadzić okresowe badania dla motorowerów. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 tak jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Pewnie. Ja nawet ubezpieczyłem motocykl bez prawa rejestracji :) Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi