Lysy5g1 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Czy był ktoś z Was juz kiedyś na kiszce sezonu w Gorzowie? Jak wiadomo 3 i 4 października właśnie organizują tam imprezę... chciałbym się wybrać (Blady oczywiście zostaje w garażu... ten zlot obiecałem już mojej jedynej prawdziwej miłości- WSK :D ), ale akurat tam nigdy jeszcze nie byłem i nie wiem czy warto tłuc się na Babci prawie 300km... mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat poprzednich tamtejszych zlotów? z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Lepiej na Borki wpadnij ;) Temat masz w "zlotach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 no to szybko przeczytałem o tych Borkach... :banghead: jak zwykle muszę coś fajnego przegapić... tydzień temu przegapiłem Wrocławski bajzel, teraz Borki... muszę chyba kogoś zwolnić z mojego działu informacji bo zawsze o wszystkim dowiaduję się po czasie :biggrin: a jak z tym Giorzowem? impreza godna kulania się 6 godz. WSK'ą? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kolego-borki są teraz! w ten weekend!!! wpadaj smiało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Przy okazji mam znajomego lecącego ze śląska sprzętem podobnym do twojego. Tylko jakieś 20 lat starszym. Nie pękaj, wpadaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Taa... to ja już nie wiem jak te moje piekne oczy widziały w googlach datę Borek na 26-27 września... :biggrin: A dysponujecie może jakimś programem zlotu czy cuś? Duża ta impreza? Jest pole namiotowe, gastronomia itp.? z tego co widzę na forum, sporo osób się tam wybiera... w sumie to może i ja się skuszę, muszę tylko Babcię WueSKę zapytać o zdanie, bo obiecałem jej już Gorzów, a nie chce żeby w trasie strzelała fochy po tym jak się zorientuje, że ją oszukałem... :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Borki to nie zlot, a spotkanie forumowe. Okazja do poznania paru osób z gęby - nie z avatara. W tym roku trochę późno, ale lepiej pozno niz wcale. Gastronomia to lokalne lokale, zazwyczaj zamknięte o tej porze roku, ale pan ze smażalni obiecal otworzyć na ten weekend, a sklep powinien być również dobrze wyposażony. Program? Nic ciekawego - typowy 5 dniowy zlot: piątek zgon, piątek zgon, sobota zgon, sobota zgon, no i w niedziele do domu. Pole jest, ale nie polecam, dobij sie do czyjegoś domku i weź farelkę. Ogólnie, wszystkie info masz w przyklejonym, Borkowym temacie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi