ktm Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Nie wiem, czy w dobrym dziale, ewentualnie do przeniesienia. W tunelu w kierunku Żoliborza na prawym pasie leży plastikowa skrzynka po owocach. Jak jechałem była z boku, ale jakieś auto może ją wyrzucić na środek. Uważajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Nie wiem, czy w dobrym dziale, ewentualnie do przeniesienia. W tunelu w kierunku Żoliborza na prawym pasie leży plastikowa skrzynka po owocach. Jak jechałem była z boku, ale jakieś auto może ją wyrzucić na środek. Uważajcie. pewnie prędzej puszki ją rozjadą w pył niż ktoś to sprzątnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ... W tunelu w kierunku Żoliborza na prawym pasie leży plastikowa skrzynka po owocach... A wystarczy zadzwonić na 112 i zgłosić. Tak właśnie powstaje znieczulica społeczna... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To łatwiej było założyć temat na forum niż się zatrzymać i wyrzucić gdzieś na pobocze... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Przy 80 km/h ta skrzynka tylko mi mignęła. A co do zatrzymywania - spróbuj zatrzymać się któregoś dnia w porannym szczycie w tym tunelu, a potem napisz ile osób w ciebie wjechało... Chociaż wtedy już pewnie raczej nie będziesz w stanie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To łatwiej było założyć temat na forum niż się zatrzymać i wyrzucić gdzieś na pobocze... w tunelach jest zakaz zatrzymywania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 w tunelach jest zakaz zatrzymywania się Co nie zmienia faktu że tam masz przystanek autobusowy :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltyrka Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 W tunel to wpadam podczas snu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Co nie zmienia faktu że tam masz przystanek autobusowy :bigrazz: Na przystankach też jest zakaz ;-) Dla ścisłości zguba leżała na odcinku za przystankiem. Myślę że temat można zamknąć, jako że już się zdeaktualizował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 się zatrzymać i wyrzucić gdzieś na pobocze... Mogła by się odbić i wrócić na miejsce. :biggrin: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Pseprasam :biggrin: Cy ta srzynka jeszcze tam jest? Bo dyskusja ożywiona... :wink: :wink: Edytowane 24 Września 2009 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Pseprasam :biggrin: Cy ta srzynka jeszcze tam jest? Bo dyskusja ożywiona... :wink: :wink: Drzewulec Ty uważaj...albo hamuj tylko tyłem bo wtedy widać kiedy to robisz :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 P.s Skrzynki nie ma, jutro zostawię coś innego. :biggrin: Krzynkę piwa, to na pewno ktoś się zatrzyma :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Krzynkę piwa, to na pewno ktoś się zatrzyma :biggrin: :lalag: :lalag: :lalag: Skrzynki nie było już po 5-ciu godzinach od założenia tematu. Sam kiedyś się tam zatrzymałem, i szukałem tablicy rejestracyjnej, którą zgubiłem. To było po tym, kiedy ten tunel zalało. Blachy nie znalazłem, ale i jakoś nikt mnie nie rozjechał. P.S. A może by taka zabawę zorganizować? Zabawę w poszukiwanie kraty browara? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 :lalag: :lalag: :lalag: Skrzynki nie było już po 5-ciu godzinach od założenia tematu. Czyli wystarczyło założyć temat na forum,żeby załatwić sprawę skrzynki w tunelu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi