Pietra Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ja po robocie, koło 17:00 niestety...dopiero... Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 My też chcemy śmignąć tam wczesnym popołudniem w piątek. Jaka tam jest tama? W życiu jej nie widziałem. Igor, o której lecisz? Daj znać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nreb Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jedziemy na moto. No chyba,że będzie lało, to wtedy garbatą i weźmiemy grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ja startuje w piatek w poludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja wyjątkowo też będę leciał z wawy, więc jeśli jest jakaś grupka pod którą mógłbym się podpiąć to piszcie gdzie jest zbiórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A, gdzie te Borki są i co to za impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Będziemy czcić szatana. A poza tym jak zwykle: koty, staruszki itp. ........ Samo zuo :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 staruszki okropne ... Co Ty chcesz z nimi robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mogę czcić z wami co tylko bedzie trzeba! Jak daleko trzeba jechać bo pogoda zapowiada sie nie pewna! I jak ogniste napoje będziemy spożywać, to kto na nocleg mnie do siebie dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralforlik Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 leci ktoś w sobotę z rana z wawy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Mogę czcić z wami co tylko bedzie trzeba! Jak daleko trzeba jechać bo pogoda zapowiada sie nie pewna! I jak ogniste napoje będziemy spożywać, to kto na nocleg mnie do siebie dopisze Te Borki są w okolicy Sulejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) http://www.borki.pl/ I już to gdzieś pisałam, ale na wszelki wypadek raz jeszcze ;) Nie wpisujcie w dżipiesa współrzędnych podanych na stronce, bo ponoć ląduje się wtedy na środku zalewu :] Edytowane 29 Września 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 leci ktoś w sobotę z rana z wawy ?? ralforlik lecisz? To jak planów niwe zmienię to może bendę leciał w sobotę (zostajesz na noc, czy wracasz w sobotę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 okropne ... Co Ty chcesz z nimi robić? jak to co :icon_question: zjesc... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Wylatuję w piątek około 15 może i z Pietrą więc jakby co............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi