lionix Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Przed rozkręceniem pokrywy sprzęgła, musisz spuścić olej, a także płyn chłodniczy, bo tam siedzi pompa, i idą tam przewody :) Jak tam będzie wszystko ok, to zapewne coś się wyrobiło w samej skrzyni. Zdejmujesz oba dekle, ściągaczem do magneta ściągasz magneto, zdejmujesz głowicę, cylinder, kosz sprzęgła, wszystkie bolce trzymające, każdąśrubę, i rozpoławiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Przed rozkręceniem pokrywy sprzęgła, musisz spuścić olej, a także płyn chłodniczy, bo tam siedzi pompa, i idą tam przewody :) Jak tam będzie wszystko ok, to zapewne coś się wyrobiło w samej skrzyni. Zdejmujesz oba dekle, ściągaczem do magneta ściągasz magneto, zdejmujesz głowicę, cylinder, kosz sprzęgła, wszystkie bolce trzymające, każdąśrubę, i rozpoławiasz http://forum.motocyklistow.pl/POMOCY-nie-M...a--t121086.html ok Wielkie dzięki Za Pomoc ;D a czytalęś wcześniejszy mój temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Przedewszystkim zeby w rotaxie biegi chodzily dobrze na polowce silnika ma byc usczelka 0.7 od biedy mozna dac 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 chodzi ci o uszczelce między karterami czy od strony sprzęgła? ps . ja nie mam w ogóle i moto działa poprawnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 miedzy karterami.Jak nie pozakladales wszystkich podkladek dystasujacych na skrzyni to dziala poprawnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dzięki Za rady. czyli najpierw sprawdzic od strony sprzęgła?? a jak tam bedzie wszystko ok to? spościć olej z chłodnicy i zaczynac rozkręcac od góry silnik od głowicy cylibdra i potem reszta dekli po bokach ? ale przede wszystkim żeby rozpołowić silnik to trzeba go wyjąc z ramy :cool: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ale przede wszystkim żeby rozpołowić silnik to trzeba go wyjąc z ramy :cool: taki mam zamiar tylko najpier podczepiac pzrewody i sposcic plyn hlodniczyc i potem rozkrecac? mógłbys mi w punktach pwiedziec co po koleji zrobic i gdzie dostane sciągacz magneta ?? bedę wdzięczny Pozdrówkaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 miedzy karterami.Jak nie pozakladales wszystkich podkladek dystasujacych na skrzyni to dziala poprawnie :bigrazz: są wszystkie tak jak serwisówka nakazuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 są wszystkie tak jak serwisówka nakazuje :bigrazz: masz moze serwisówke do aprili Rs 125 r 97 Rotax 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 mam do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 mam do silnika mógłbys mi wysłac na Poczte [email protected] Wielkie Dzięki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 doszło? tak właśnie odczytałem Wielkiei Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi