rahu Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Zazwyczaj staram się być skromny, ale tym razem mogłem się powstrzymać.. no i chwalę się. Mianowicie, od 2ch dni jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej Hondy CBR 1100 XX Super Blackbird. :) Generalnie jest to dla mnie "motocykl marzenie". Plan był taki: kupić iksa, doposażyć go w stelaż/kufry, wygodne siedzenie i zobaczyć trochę świata. Zakup miał być zrobiony wczesną wiosną, ale trafiła mi się super okazja (w pełni wyposażony motocykl w niezłej cenie)... ...no i go mam! :) tutaj parę zdjęć: jeden , dwa i trzy p.s. Sprzedającym - jak na koniec się okazało - był uczeń ucznia Bruce'a Lee ;) Zainteresowani tematyką sztuk walki powinni wiedzieć o kogo chodzi :) pozdrawiam :flesje: :) Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Gratulacje Rahu! :flesje: Znajomy mial XXa ale zmuszony byl sprzedac z łezką w oku.....bo sprzęt zajebisty... :notworthy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Piekna jest, pozdrawiam i oby swietnie sie sprawowała. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ładny - wystarczy doposażyć w wysoką szybę i nie ma lepszego sprzęta do turystyki - wiem bo miałem XX. Mojego sprzedawałem również z pełnym wyposażeniem. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wypasioną kanapę ma :-) Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ...od 2ch dni jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej Hondy CBR 1100 XX Super Blackbird. :) ... p.s. Sprzedającym - jak na koniec się okazało - był uczeń ucznia Bruce'a Lee ;) Gratulacje :clap: P.S. Czyżby Chuck Norris :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Gratulacje :clap: P.S. Czyżby Chuck Norris :icon_question: Yuby :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Yuby :icon_question: "Yuby" to jest ksywa Chuck`a Norris`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 "Yuby" to jest ksywa Chuck`a Norris`a. Zgadza się,właśnie sprawdziłem w tajnej księdze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Zgadza się,właśnie sprawdziłem w tajnej księdze :lalag: Właśnie, w tajnej księdze MGS`u jest wszystko napisanie..., o tym co było, co jest teraz i co będzie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Właśnie, w tajnej księdze MGS`u jest wszystko napisanie..., o tym co było, co jest teraz i co będzie jutro. Co będzie jutro,cholera wie ktoś mi wydarł parę kartek :icon_mrgreen: Edytowane 11 Września 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Chłopaki, musicie w każdym temacie dupę lizać prezesowi? Nawet w takich, gdzie kompletnie nikogo MGS nie interesuje? Macie swoje podwóreczko, to zmiatać tam posty bez sensu tłuc :icon_rolleyes: Rahu - gratuluję zakupu, oby służyła bezawaryjnie i paliła kubeczek na stówkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Chłopaki, musicie w każdym temacie dupę lizać prezesowi? Nawet w takich, gdzie kompletnie nikogo MGS nie interesuje? Macie swoje podwóreczko, to zmiatać tam posty bez sensu tłuc :icon_rolleyes: Rahu - gratuluję zakupu, oby służyła bezawaryjnie i paliła kubeczek na stówkę ;) jak wspomniano o Norrisie,to wnioski nasunęły się same.......... Edytowane 11 Września 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 dzięki wszystkim za miłe słowa :) kolejny dzień jazd za mną - motocykl jest potwornie mocny, ale coraz lepiej się rozumiemy ;) ...a Grupie MGS proponuję zmienić nazwę (i statut :P ) na Motocyklową Grupę Spamerów ;) pozdr dla wszystkich. Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ładna ! gratuluję ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi