Avi Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Po setkach godzin oczekiwania, nareszcie ją mam. Zszargała mi nerwy, rozbiła wszystkie skarbonki, spowodowała rozszerzenie słownika o kilkanaście zwrotów uważanych za wulgarne, doprowadziła na skraj rozpaczy. A teraz juz jest :crossy: http://www.gng-studio.pl/gali/index.php?id=57 P.S. Szczególne podziekowania dla PolePosition z Warszawy za cierpliwość i wytrwałość. I znoszenie obecności mojego kolegi małżonka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No, no to teraz bedziesz sie wyrozniac na ulicy, gratuluje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 No powiem szczerze, że robi wrażenie. :clap: Gratulacje pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Spoko Bandyta....tylko jaki z niego bandyta jesli ma kwiatki? :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Bandyta w kwiatki?!?! I w dodatku jeszcze biały?!?! hmmmm.......no ale o gustach sie nie dyskutuje :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Dziękuje ślicznie :bigrazz: Klaudiusz - może i paskuda, ale moja paskuda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witamy Bandziorke :D Pomysł oryginalny no i przede wszystkim Twój. Możesz być pewna że to jedyny taki kwiecisty bandzior :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Co to k**** jest? Heh, fajne te cwiety ;) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jeśli tylko Twoja delikatna męska psychika wytrzyma presję bycia pasażerem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pier Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 o widze Avi, ze Gali i Ghati sie napracowali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Napracowali się, napocili, używali dużej ilości słów niecenzuralnych, grozili ciężkim uszkodzeniem ciała i takie tam. Chciałam tylko zaznaczyć, ze to cholerstwo matowiłam wspólnie z Mortagiem, żeby ulżyc im w cierpieniach (nigdy wiecej szlifowania ramy :banghead: ). Papier wodny ślicznie wygładza dłonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Co to k**** jest? Jak to co? :icon_eek: "KWIETNIK" :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Gratulacje. Bardzo fajny i ciekawy pomysł i elegancka realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Gratuluje pomysłu! Grunt by Tobie się podobał, a reszte olać :bigrazz: ale pewnie i tak nie obejdzie się od przykutych oczu w poczekalni na zielone :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 O Dżizas ale jazda :notworthy: . Szczęście, że Bandzior nie jest różowy ze skrzydłami bo by Ci go Doda za***ła :icon_eek: A poważnie ważne, że Tobie się podoba :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi