JaJaN Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Bierz AGV K3. Tani, a w jakimś tam brytyjskim teście miał 4/5 gwiazdek. Poza tym firma znana i ceniona. Mój plecaczek taki ma od połowy sezonu i jest zadowolona. np. http://allegro.pl/kask-agv-k3-multi-evil-rozmiar-m-mega-wyprzedaz-i1406364481.html Edytowane 23 Stycznia 2011 przez JaJaN Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jest zadowolona bo wygodny i lekki... ale jak zapakuje dynka w asfalt to juz nie bedzie taka ladna... shark s700, s900 czy rsi... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mela Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja mam FG14, z polecenia znajomego ktoremu ten kask uratował łep w spotkaniu z asfaltem. Jestem zadowolona, jedna rzecz tylko mogłaby być lepsza - wyciszenie, niestety w porównaniu z innymi jest trochę głośny. Acha, od razu kupuj szybkę a anty-fogiem. :) Cytuj MotoDig.pl :: największa baza filmików i linków motocyklowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jest zadowolona bo wygodny i lekki... ale jak zapakuje dynka w asfalt to juz nie bedzie taka ladna... Jest wygodny i lekki - o to chyba chodzi w kaskach. A gdy idzie to w parze z bezpieczeństwem to w tym przedziale cenowym czego chcieć więcej. Ciekawe czy jak Ty zaj*biesz o asfalt to czy będziesz nadal "ładny". Szerokości... Shark chyba nie jest w zasięgu cenowym kolegi... Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek117 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A co sądzicie o kasach marek motocyklowych. Znalazłem w końcu "mój" kształt na Moto Guzzi. Ceny raczej nie są niskie (powyżej 200 euro). Tylko ile w tym jakości, a ile opłaty za metkę? Chodzi mi o kaski w stylu retro (albo JET - jak zwał, tak zwał). Albo może znacie jakąś inną firmę, która produkuje takie kaski? Ideałem byłby kask z jakimś pałąkiem, co by nie połamać sobie szczęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jest zadowolona bo wygodny i lekki... ale jak zapakuje dynka w asfalt to juz nie bedzie taka ladna... shark s700, s900 czy rsi... nie obraź się kolego ale twoje komentarze mnie rozpierd**laja. Błyszczysz wiedzą typowo wyczytana w googlach albo ze swoich ciekawych przemyśleń. widziałeś chociaż z czego jest skorupa w K3? najpierw sie zainteresuj a pozniej napisz Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja wiem czy w googlach... jak biore "plecak" to oddaje jej swoj kask bo drugi ktory mam jest do bani wiec zakladam go sam... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchM Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dzięki wszystkim za rady. Prawdopodobnie kupię HJC FG14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 zobacz jeszcze w ofercie KBC i SHIRO. bardzo fajnie wykonane kaski w rozsadnych pieniądzach Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jaki rozmiar? Mam XR1000 i RAID 2 nowe od 600zł.... ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siread Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam Postanowiłem kupic uzywany kask ze ze wzgledu na fundusze(ok 150zl) Znalazłem na allegro 3 interesujące LAZER TRIBAL,Nitro FF311 oraz IXS HX 245 w tej samej cenie. Comyslicie o tych markach? ktory najlepszy? a moze ktos poleci inny warty uwagi? z góry dzieki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja zakupiłem ponad 2 lata temu kask MDS EDGE , nie wiem jak jego walory zabezpieczajace bo żadnej gleby na szczęście nie miałem , ale organoleptycznie wydaje sie ze jest porządnie zbudowany . Wtedy kosztowały trochę wiecej teraz już za jakieś 2 stówki można dostać . Jest to marka należąca do AGV , cześć elementow jest chyba zamienna bo posiada logo AGV na sobie . Może nad czymś takim pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Najlepiej na głowie mi siedzi nitro dziwne ale tak jest najgorzej hjc.Raczej bym się skupił na tym aby siedział dokładnie na głowie i ani drgnął bo z tym nie ma tak lekko a to chyba podstawa w kasku.Jeśli zakładasz że kupisz se dobry przez internet to na 90% nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 ja kupowalem przez neta , zmierzyłem głowę tak bez ścisku zbędnego etc , wytypowałem rozmiar który "nie powinien" być za ciasny , paczka doszła , a ja zadzwoniłem , pogadałem i odesłałem by wymienili jednak na jeszcze większy ... wiec następnym razem albo przymierze w realu albo liczac jego cene przezornie nastawie sie na 2 wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja co kupie przez neta to wtopie.Żabę mam w kieszeni albo co.Zazwyczaj jednak uda mi się odsprzedać z małą stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi