Skocz do zawartości

MOTO-PIKNIK w Kazimierzu k. Łodzi 26-27.09.2009

pawelrul
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak. Jak na początkujący zlot, frekwencja nie była oszałamiająca, ale zabawa była przednia i każdy kto tam był to potwierdzi. Na ostatnim moto-pikniku było około 150 moto. Ja jako jeden z uczestników jestem zadowolony z dwóch poprzednich i będę na kolejnym i jestem pewien, że kto tam zawita nie pożałuję. Pozdrawiam!!!

Adam napisał:

Ja właśnie wszedłem do domu (sic!). Dziękuję za fajną imprezę, organizatorom za zupke przed wyjazdem i pozdrawiam mame jednego z młodych gniewnych. I tak jak mowilem, do zobaczenia za rok!

Ja też miałem okazję być na imprezie. Bardzo fajna, jak na tak kameralną imprezę. Organizator widać podchodzi z wielką pasją, tak też myślę, że kolejne imprezy będą jeszcze lepsze, większe i z czasem Kazimierz stanie się obowiązkową pozycją nie tylko w regionie. :buttrock:

Ja tez dopiero wrocilem. Napisalbym wiecej ale prawde mowiac niewiele pamietam :P Poza dachowaniem w malarze bez siedzen, nieustannych strzalow z wydechu, skakaniem po polonezie i paroma innymi sprawami :P wiekszosc dowiedzialem sie dopiero na drugi dzien. pierwszy raz w zyciu tak dalem w palnik, ale obiecalem sobie ze nie powtorze tego, tymbardziej w takim towarzystwie.

Pozdrowilbym na koniec prawa reka, ale niestety ona chyba pojdzie jutro w gips :P (z pozdrowieniami dla Gucia i Vereeny :D )

JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kielichy, heh.

Ja zaprosilbym raczej na grzdyla prosto z butelki, rzecz jasna bimberku coby lepiej grzało :P a potem poloze sie obok namiotu i stwierdze, ze jest mi cieplo,wygodnie i moge tu spac...

jak mi chlopaki opowiadali rano co odwalalem to naprzemian plakalem i sie smialem...:P

pzdr:)

A Ty kurde stary pijaku miales spac ze mna i co?:D budze sie rano i dupa, nikogo nie ma :D

jesli ktos ma czytnik kart miniSD to ja nakrecilem pare filmow, nie wiedzialem ze moj Motór tak z wydechu ładnie strzelać potrafi :P

pzdr:)

magneto napisał:

Ja tez dopiero wrocilem. Napisalbym wiecej ale prawde mowiac niewiele pamietam :P Poza dachowaniem w malarze bez siedzen, nieustannych strzalow z wydechu, skakaniem po polonezie i paroma innymi sprawami :P wiekszosc dowiedzialem sie dopiero na drugi dzien. pierwszy raz w zyciu tak dalem w palnik, ale obiecalem sobie ze nie powtorze tego, tymbardziej w takim towarzystwie.

Pozdrowilbym na koniec prawa reka, ale niestety ona chyba pojdzie jutro w gips :P (z pozdrowieniami dla Gucia i Vereeny :D )

JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

ale towarzystwo było okey nie magnetoo ? ;D przecież sie dobrze piło i tańczyło ;P

ja też przyznaje że impreza była super:)mozna było potańczyć przy fajnej muzyce:) i ogólnie fajnie było:) MAM PROŚBĘ JEŻELI KTOŚ MA JAKIEŚ ZDJĘCIA Z TEGO MOTO-PIKNIKU TO WYSYŁAJCIE MI NA GG: 11745220...czekam na jakieś fotki:) i już nie moge się doczekać następnego moto-pikniku.. ale niestety trzeba poczekać do następnego sezonu... pozdrowienia i buziaki dla wszystkich którzy byli obecni w Kazimierzu:**