spychal86 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Już niedługo. Oj będzie się działo!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Już niedługo. Oj będzie się działo!!! :biggrin: I jak zlocik sie odbywa? Chyba sie wybierzemy na pare moto z Radomia na sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Powiem tak. Jak na początkujący zlot, frekwencja nie była oszałamiająca, ale zabawa była przednia i każdy kto tam był to potwierdzi. Na ostatnim moto-pikniku było około 150 moto. Ja jako jeden z uczestników jestem zadowolony z dwóch poprzednich i będę na kolejnym i jestem pewien, że kto tam zawita nie pożałuję. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ja właśnie wszedłem do domu (sic!). Dziękuję za fajną imprezę, organizatorom za zupke przed wyjazdem i pozdrawiam mame jednego z młodych gniewnych. I tak jak mowilem, do zobaczenia za rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxŁódź Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ja właśnie wszedłem do domu (sic!). Dziękuję za fajną imprezę, organizatorom za zupke przed wyjazdem i pozdrawiam mame jednego z młodych gniewnych. I tak jak mowilem, do zobaczenia za rok! Ja też miałem okazję być na imprezie. Bardzo fajna, jak na tak kameralną imprezę. Organizator widać podchodzi z wielką pasją, tak też myślę, że kolejne imprezy będą jeszcze lepsze, większe i z czasem Kazimierz stanie się obowiązkową pozycją nie tylko w regionie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ja tez dopiero wrocilem. Napisalbym wiecej ale prawde mowiac niewiele pamietam :P Poza dachowaniem w malarze bez siedzen, nieustannych strzalow z wydechu, skakaniem po polonezie i paroma innymi sprawami :P wiekszosc dowiedzialem sie dopiero na drugi dzien. pierwszy raz w zyciu tak dalem w palnik, ale obiecalem sobie ze nie powtorze tego, tymbardziej w takim towarzystwie. Pozdrowilbym na koniec prawa reka, ale niestety ona chyba pojdzie jutro w gips :P (z pozdrowieniami dla Gucia i Vereeny :D ) JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Oj udała się impreza, aż za bardzo :icon_biggrin: Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i do zobaczenia za rok. Kielichy w dłoń!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Kielichy, heh. Ja zaprosilbym raczej na grzdyla prosto z butelki, rzecz jasna bimberku coby lepiej grzało :P a potem poloze sie obok namiotu i stwierdze, ze jest mi cieplo,wygodnie i moge tu spac... jak mi chlopaki opowiadali rano co odwalalem to naprzemian plakalem i sie smialem...:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A no magneto jesteś taki mały wariat, ale pozytywnie zakręcony. :icon_razz: A ten bimberek dobrze w czache wali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Fotek nie macie? Kurna, z zeszłego sezonu mam multum zdjęć, a w tym nie ma kto robić i bida straszna w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A Ty kurde stary pijaku miales spac ze mna i co?:D budze sie rano i dupa, nikogo nie ma :D jesli ktos ma czytnik kart miniSD to ja nakrecilem pare filmow, nie wiedzialem ze moj Motór tak z wydechu ładnie strzelać potrafi :P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syyyśka<3 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja tez dopiero wrocilem. Napisalbym wiecej ale prawde mowiac niewiele pamietam :P Poza dachowaniem w malarze bez siedzen, nieustannych strzalow z wydechu, skakaniem po polonezie i paroma innymi sprawami :P wiekszosc dowiedzialem sie dopiero na drugi dzien. pierwszy raz w zyciu tak dalem w palnik, ale obiecalem sobie ze nie powtorze tego, tymbardziej w takim towarzystwie. Pozdrowilbym na koniec prawa reka, ale niestety ona chyba pojdzie jutro w gips :P (z pozdrowieniami dla Gucia i Vereeny :D ) JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D ale towarzystwo było okey nie magnetoo ? ;D przecież sie dobrze piło i tańczyło ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona152535 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ja też przyznaje że impreza była super:)mozna było potańczyć przy fajnej muzyce:) i ogólnie fajnie było:) MAM PROŚBĘ JEŻELI KTOŚ MA JAKIEŚ ZDJĘCIA Z TEGO MOTO-PIKNIKU TO WYSYŁAJCIE MI NA GG: 11745220...czekam na jakieś fotki:) i już nie moge się doczekać następnego moto-pikniku.. ale niestety trzeba poczekać do następnego sezonu... pozdrowienia i buziaki dla wszystkich którzy byli obecni w Kazimierzu:** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Magneto przyprowadził na forum swój harem :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Zastanawialem sie czy walnac za to skruche czy poczekac az ktos sie wypowie :D pzdr:) Edytowane 30 Września 2009 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi