termin21 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 witam!Dostałem cyne ,że w lesznie ktoś ma Standarda poj (chyba)350ccm z 4 sprawnymi silnikami na wałkach królewskich i osprzęcie boscha.Motocykl niby kompletny ale rozkręcony bo iał być kiedyśtam remontowany.są dokumenty i właściciel z dowodu go sprzedaje.Jeździł nie jego ojciec kiedyś w delegacje do gdańska kilka razy w miesiącu przez parenaście lat ponoć rewleka maszyna.Widziałem go(tzn.silniki,rame i jakieś pierodły)więc motor faktycznie jest.Cena 6tys.zł .czy mógły ktoś gdzies wyszperać jakąś aukcje po ile to chodzi cenowo bo nie chce stracić kasy a sam nie mgoe tego nigdize znaleźć.Pozdrawiam http://www.vintagebike.co.uk/Bike%20Direct...ex-Sport-37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 witam!Dostałem cyne ,że w lesznie ktoś ma Standarda poj (chyba)350ccm z 4 sprawnymi silnikami na wałkach królewskich i osprzęcie boscha.Motocykl niby kompletny ale rozkręcony bo iał być kiedyśtam remontowany.są dokumenty i właściciel z dowodu go sprzedaje.Jeździł nie jego ojciec kiedyś w delegacje do gdańska kilka razy w miesiącu przez parenaście lat ponoć rewleka maszyna.Widziałem go(tzn.silniki,rame i jakieś pierodły)więc motor faktycznie jest.Cena 6tys.zł .czy mógły ktoś gdzies wyszperać jakąś aukcje po ile to chodzi cenowo bo nie chce stracić kasy a sam nie mgoe tego nigdize znaleźć.Pozdrawiam http://www.vintagebike.co.uk/Bike%20Direct...ex-Sport-37.jpg Za te pieniądze to bierz i się nie zastanawiaj. To unikatowa marka, mało znana w Polsce a technicznie z najwyższej półki. Ceny gotowego Standarta będą znacznie, znacznie wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Chyba zebys sie rozmyslil wowczas chetnych nie zabraknie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwunio Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Zapodaj jakie foto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunaKiszka Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam Panowie co myslicie o tym egzemplarzu BMW R35 z alledrogo http://www.allegro.pl/item741614285_bmw_r35.html .Jest wart tej ceny ,duzo rzeczy brakuje albo jest nie oryginalnych ? Czy drogie jest odreestaurowanie ,,osiołka,, powiedzmy z podobnego stanu jak na zdjęciach z allegro ? tzn głównie chodzi mi o silnik ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Motocykl w miare kompletny, czesci silnikowych jeszcze troche jest, ceny no coz wszystko zalezy od zrodelka i handlarza... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunaKiszka Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 a jaki jest mniej więcej koszt remontu generalnego silnika biorącpod uwage ze wszystkie częsci nadawały by sie do regeneracji z 2 tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam Panowie co myslicie o tym egzemplarzu BMW R35 z alledrogo http://www.allegro.pl/item741614285_bmw_r35.html .Jest wart tej ceny ,duzo rzeczy brakuje albo jest nie oryginalnych ? Czy drogie jest odreestaurowanie ,,osiołka,, powiedzmy z podobnego stanu jak na zdjęciach z allegro ? tzn głównie chodzi mi o silnik ? Pozdrawiam Motocykl powojenny, z1953 r (świadczą o tym numery silnika). W zrobienie wsadzisz 2-6 tysięcy, w zależności jaki chcesz osiągnąć efekt (cywil droższy, wojak tańszy), co zrobisz sam (czy np. pomalujesz go własnoręcznie, czy oddasz do specjalisty), a co zrobią inni. W ten egzemplarz sporo rzeczy wsadzono "na sztukę": gaźnik, przednie siodełko, obudowa skrzyni biegów (wymaga wymiany bo ma uszkodzone mocowanie akumulatora), licznik. Czy za te pieniądze warto, to tylko kwestia twoich możliwości finansowych, umiejętności i zapału. Tu musisz sam się ocenić. Powiem tylko, że w granicach 12-16 tysięcy można kupić osła zrobionego z papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi