Anarch Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 hmmmmmmmfajna tylko obadaj w jakim staniemam nadzieje ze sie dobrze bedzie jezdzilo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Taki R2 ma 12 KM. Co do ceny to bedzie wysoka, ale zauważcie jak sie cenią simonowcy też cos koło 2 tyś, a tu masz dużo lepszy motorek i to na motorower zarejstrowany. W dodatku takie MTX za 1800 zł to te stare chłodzone powietrzem a tu masz najlepszą i najdroższa wersje więc nie dziwcie sie że koleś sobie ją ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 10km Można też trafić na 8km kastrata ale to już mogiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Racja 10 KM . Samson cosik źle spojżałem na twojej stronce z tąd ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 "Co o niej sadzicie ? Jakie sa wogole wady i zalety tego motorka, jak z awaryjnoscia ?" huhuha jega wada jest wlasciciel, wyglada bardzo awaryjnie* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: *-patrzaj na skarpety i obuwie(to chyba klapki jakies) :( :) :D :smile2: :flesje:przynajmniej bedzie mial motor pozlacany jak kolo to dres, i lancuch ze zlota bedzie do przypinania :(a jak se nozki wydepilowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Nie polecam kupowania motoru od Dresa bo wiadomo jak Dres dba o motor...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Co do ceny to koles chce kupic 125 ccm i kompletuje kase, i jak nie bedzie ojca to 2800, a przy ojcu 3500. W sumie mniejsza o to jak bedzie ok motor i bede chcial brac to troche sie utarguje bankowo. Aha kto wie gdzie moglbym dostac taka pompke do przedniego hamulca, bo w larssonie widzialem tylko same dzwignie. Bo pompka to chyba taki prostokat kolo dzwigni ? Wiecie ja sie na tarczach zbytnio nie znam, w moich wszystkich dotychczasowych bolidach byly bembny :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juzek V Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Nie wiem co to za moto ale jak 50 cm to nie może byc dobre moto najlepsze moto są koło 1000 cętymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Nie wiem co to za moto ale jak 50 cm to nie może byc dobre moto najlepsze moto są koło 1000 cętymetrów ale zyś juzek napisoł :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Nie wiem co to za moto ale jak 50 cm to nie może byc dobre moto najlepsze moto są koło 1000 cętymetrów1000 centymetrów czego? Długości? Wysokości? Faktycznie 50cm to troszkę mało ale to się nazywają minimotocykle i swoje potrafiąwidziałem na własne oczy są niezłe. Jak już coś piszesz, to pisz składnie, aby każdy mógł cię zrozumieć. :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Nie wiem co to za moto ale jak 50 cm to nie może byc dobre moto najlepsze moto są koło 1000 cętymetrów Znawca się odezwOł ...A 51cc są dobre ? Trajka przed zakupem przejedz sie z kims ciezkim jako plecaczkiem ... od razu wyczujesz hondziake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Dobra koniec tematu... je*any h*j umowil sie wczoraj na dzisiaj o 17 00, przed 17 00 moj starszy dzwoni do niego a tu ku*wa smiec mowi ze juz rano go sprzedal, chociaz powiedzial ze dopiero o tej godzinie bedzie bo jedzie na gielde, zobaczyc jakies 125. Jestem tak wpieniony ze ja pier*ole, normalnie zalamka........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 widac ze dresssssssss ! ! ! ja pier..... nie moge, ale pajac!ech.. wspolczuje... Grzechu trzymaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Wiadomo Dresy to Tępaki, Skate is the best!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Wiadomo Dresy to Tępaki, Skate is the best!! Chyba coś Ci się pomyliło... może lepiej idź załóż szerokie spodnie i udaj sie pod blok popluć na chodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi