emzeta Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Witajcie mam takie pytanie w jaki sposób wymienić tą podeszwe w butach sidi wertigo? Bo już zamówiłem sobie w moto akcesoriach Ponieważ użytkuje je drugi sezon a już mam całą zdartą i zwłaszcza pod piętą. Wiem że można oddać buty do szewca ale u mnie w okolicy nigdzie takiego fachowca niema więc ta opcja odpada. Czy ktoś już to przerabial? Drugie pytanie to ile w waszych sidi wytrzymała ta podeszwa? I co z nią zrobiliscie? Bo szkoda mi wyrzucać butów takich drogich po dwóch sezonach. I trzecie pytanie to czy te wertigo są ze skóry takiej naturalnej jak zwykle buty do chodzenia czy może jest to jakąś inna skóra? Pozdrawiam. Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez emzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 dokładnie dwa sezony, też byłem wściekły tyle kasy i taka porażka sidi nie naprawiałem poszły na allegro za 200 zeta teraz mam heldy już ten sezon jest drugi i jeszcze widac ze dwa na pewno potrzymają http://www.allegro.pl/item727300114_buty_s...n_44_od_ss.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Trzeba było kupić Alpiny :biggrin: Po 10 tys. jak do tej pory nie noszą praktycznie żadnych śladów zużycia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzeta Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A jakie to są dokładnie alpiny? Chciałbym jeszcze po używać te buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item702961002_buty_m..._s_mx_plus.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzeta Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 W porównaniu do moich sidi to wyglądają te alpiny jak kalosze. Brzydkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 W porównaniu do moich sidi to wyglądają te alpiny jak kalosze. Brzydkie są Kwestia gustu. Dla mnie ładniejszych butów motocyklowych nie ma. I nie są orydarnie skręcane na śruby jak Sidi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Do speedwaya Sidi się nie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzeta Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ale wiadomo że zawsze jesteśmy zmuszeni chodzić w tych butach motocyklowych. Np na stacji benzynowej kiedy idziemy zapłacić nie mówiąc już o spacerach po sklepach lub na randce kiedy się wybierzemy na moto a przecież niebedziemy zawsze zabierać drugiej pary obuwia na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 dokładnie dwa sezony, też byłem wściekły tyle kasy i taka porażka ] chwila ja mam 4 sezony , prawie cale stany na nich przepierdolilem powydzieralem na torze , bym zapomnial ze do kosciola juz niechodze... a za starym na dyskoteki :icon_mrgreen: moze w tym lezy problem :icon_question: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 W moich Vertigo, po 4 sezonach i ok. 60 kkm, też już podeszwa zrobiła się płaska... Do tego ostatnio puściły szwy mocujące ten plastik na pięcie do buta. Chyba czas odwiedzić szewca :bigrazz: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi