pako987 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, miesiąc temu przeżyłem drugi raz prawie taką samą wycieczke jak po moje byłe r6 (900 km) tj, 850 km drogi, jazda od 1 w nocy do 18 bez przerwy najpierw puszką potem na nowym sprzęcie (cbr 954rr 02'). Ale opłacało się, moto świetne mimo sportowego zacięcia zrobienie 400 km z przerwami tylko na tankowanie nie sprawiło żadnych problemów (no moze oprócz lekkiego bólu w okolicy zakończenia pleców :biggrin: ). Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :buttrock: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez pako987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 z tego co wiedziałem to miales pierwszy model r6 ;] ile ją miałes ?? jakies problemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako987 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 miałem ją jakies 2,5 roku jedyna rzecz która padła to regulator napiecia, dawał za niskie napiecie co doprowadziło do śmierci aku. Poza tym tylko lać i jechać ;D Ale 954 nie trzeba kręcić rzeby jechał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Gratulacje, jezdziłem na takiej tyle, ze rozdłubanej. Rece urywało a prowadzi sie super. Oby sie dobrze sprawowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 masakra ;D póki co to wg mnie najpiękniejszy motocykl jaki istnieje ;D cbr 954 :D pozdrawiam i życzę szerokości. A tak w ogóle to z kąd nią przyjechałeś ?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Gratulacje ! Nie wiem czy Twój moto ma amora skrętu czy nie, ale tak na wszelki wypadek : jeżeli go nie ma, to szybko go załóż, bo ta maszyna ma tendencje do łapania shimy. Poza tym wad nie stwierdzono :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Racja - bez amora nie jezdzij tym po drodze lepiej. Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam, miesiąc temu przeżyłem drugi raz prawie taką samą wycieczke jak po moje byłe r6 (900 km) tj, 850 km drogi, jazda od 1 w nocy do 18 bez przerwy najpierw puszką potem na nowym sprzęcie (cbr 954rr 02'). Ale opłacało się, moto świetne mimo sportowego zacięcia zrobienie 400 km z przerwami tylko na tankowanie nie sprawiło żadnych problemów (no moze oprócz lekkiego bólu w okolicy zakończenia pleców :biggrin: ). Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :buttrock: Pako, witaj w klanie :flesje: Wspaniały motocykl z którego będziesz bardzo zadowolony. Na pewno :wink: Gdybyś chciał się czegoś w przyszłości dowiedzieć o wymianiach, albo czymkolwiek odnośnie tego moto to wal na PW. Ogólnie zakcohany jestem w tym motocyklu :) Gratulacje ! Nie wiem czy Twój moto ma amora skrętu czy nie, ale tak na wszelki wypadek : jeżeli go nie ma, to szybko go załóż, bo ta maszyna ma tendencje do łapania shimy. Poza tym wad nie stwierdzono :flesje: Prawda, ja bym się dwa razy roz*ebał po tym jak go kupiłem i nie miałem amortyzatora. Po drugim razie zadzwoniłem i grzecznie zamówiłem Hyper'a :wink: Podobno dużą rolę w tej kwestii odgrywa bieżnik opony, potęguje, lub niweluje efekt shimmy, ale nie sprawdziłem... Bo kupiłem Powery 2 :) Aker ma rację, więcej wad nie ma :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako987 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) masakra ;D póki co to wg mnie najpiękniejszy motocykl jaki istnieje cbr 954 :D pozdrawiam i życzę szerokości. A tak w ogóle to z kąd nią przyjechałeś ? zgadzam sie co do tego najpiękniejszego :biggrin: a przyjechałem z Czajkowa niedaleko Lulutowa nad Wrocławiem (straszne zadupie) Gratulacje ! Nie wiem czy Twój moto ma amora skrętu czy nie, ale tak na wszelki wypadek : jeżeli go nie ma, to szybko go załóż, bo ta maszyna ma tendencje do łapania shimy. Poza tym wad nie stwierdzono amor jest, ale nie wiem jaka jakość prezentuje firma WP Pako, witaj w klanie Wspaniały motocykl z którego będziesz bardzo zadowolony. Na pewno :wink: Gdybyś chciał się czegoś w przyszłości dowiedzieć o wymianiach, albo czymkolwiek odnośnie tego moto to wal na PW. Ogólnie zakcohany jestem w tym motocyklu :) Prawda, ja bym się dwa razy roz*ebał po tym jak go kupiłem i nie miałem amortyzatora. Po drugim razie zadzwoniłem i grzecznie zamówiłem Hyper'a :wink: Podobno dużą rolę w tej kwestii odgrywa bieżnik opony, potęguje, lub niweluje efekt shimmy, ale nie sprawdziłem... Bo kupiłem Powery 2 :) Aker ma rację, więcej wad nie ma :cool: Dzięki, gdybym czegoś potrzebował na pewno napisze :wink: , z moto jestem zadowolony ale co z tego skoro od 2 miechów siedze w Szwecji :( Edytowane 16 Września 2009 przez pako987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 amor jest, ale nie wiem jaka jakość prezentuje firma WP Jeżeli to White Power, to bardzo wysoka półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako987 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jeżeli to White Power, to bardzo wysoka półka. no, niby WP (White Power) ale jakoś nie wydaje sie być zbyt ciekawy :icon_rolleyes: , każdy poziom regulacji daje taki sam efekt :/ dla jasności nie jest to ten amor: http://www.wpsuspension.com/products/Steeringdamper.php ale ten: http://www.jiffypark.com/tl/pics/dampers/wp1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 sorki że się wpinam a jak cenowo stoi WP?? szukam czegoś do swojej R6 (koszta niece mnie ograniczają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako987 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 sorki że się wpinam a jak cenowo stoi WP?? szukam czegoś do swojej R6 (koszta niece mnie ograniczają) jeśli chodzi o cene to nie mam pojęcia, amorek był razem z moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A ile kosztował Cie ten prawie litr ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako987 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A ile kosztował Cie ten prawie litr ? 15950, amor, oplot na przód, sportpwe sety, crash pady, i karbonowy wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi