wojtek-rr Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 No dobra Manka,pójdę na ugodę :icon_biggrin: A jak kobieta jest brzydka, to śliwka pod oko :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Może niepotrzebnie go popchnełam ale zaczął mnie wyzywać od k...,piz..-a czym ja sobie na to zasłużyłam !!!!!?? moze tym ze prawie sie przez ciebie wywalił? o.O Jak by do mnie ktoś na światłach fikał to by dostał kopa z O`Neala element i nara, zresztą jeden juz raz dostał :banghead: :/ pamietaj, nie przejmuj sie... mialas pierwszenstwo, jak by wyjebał, jego problem, mogl jechac jeszcze szybciej, to moze by zagial czasoprzestrzen i przelecial przez samchod jak przez powietrze Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez lionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 No dobra Manka,pójdę na ugodę :icon_biggrin: A jak kobieta jest brzydka, to śliwka pod oko :bigrazz: :buttrock: będę ci cebulę do więzienia przysyłać :icon_mrgreen: i torty z pilnikiem hehehehe :icon_razz: No dobra Manka,pójdę na ugodę solina nadal cię interesuje ,wątek jest na forum :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) :buttrock: będę ci cebulę do więzienia przysyłać :icon_mrgreen: i torty z pilnikiem hehehehe :icon_razz: Trzymam za słowo :icon_mrgreen: Interesować to mnie interesuje,pewnie się domyślasz dlaczego/piękne krajobrazy/ :icon_razz: ,ale szykuje mi sę wyjazd do Irlandi i nie wiem jak będzie :smile: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 bezmózgowców niestety niebrakuje również w naszej społeczności. pozdrawiam i witaj xenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegaz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Doszłam do wniosku że i tak zrobie prawko i tak bede jezdzić na pieknym wymarzonym moim motorku ale ... I tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tylko ciota bije kobietę bo facet nie rusza słabszych,a użyte epitety pod adresem kobiety czyni z niego idiotę a ty do której grupy się zaliczasz?.jeśli według ciebie to jedyna kryteria. w woli ścisłości gdyby kobieta wyzywała mężczyznę lub go pobiła odniosłabym się do tego w ten sam sposób :lapad: Manka, ja przecież mówie o tym , że prawdziwy facet nie ruszy kobiety... Mówiłem to z ironią... ze na forum sami dzentelmeni . Ja w życiu nie ruszył bym kobiety ... I taka jest prawda pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja w życiu nie ruszył bym kobiety ... I taka jest prawda Oj żałuj chłopie... Nie wiesz co tracisz :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Manka, ja przecież mówie o tym , że prawdziwy facet nie ruszy kobiety... Mówiłem to z ironią... ze na forum sami dzentelmeni . Ja w życiu nie ruszył bym kobiety ... I taka jest prawda pozdrawiam ;] :icon_mrgreen: to miło że dzentelmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja w życiu nie ruszył bym kobiety ... Popieram oczywiście nie-tłuczenie kobiet, ale - tak dla przekory - > Cytowany tekst jest bardzo podobny do 'zawsze będę Cię kochał' i innych tego typu formułek. Życie przynosi niespodzianki takiego kalibru, że naprawdę bym się nie zdziwił gdybyś kiedyś przywalił jakiejś Pani - mimo, że teraz się zarzekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Popieram oczywiście nie-tłuczenie kobiet, ale - tak dla przekory - > Cytowany tekst jest bardzo podobny do 'zawsze będę Cię kochał' i innych tego typu formułek. Życie przynosi niespodzianki takiego kalibru, że naprawdę bym się nie zdziwił gdybyś kiedyś przywalił jakiejś Pani - mimo, że teraz się zarzekasz. Są pewne zasady których nie należy łamać... Inna bajka to jak się uskutecznia walki na treningach... Czasem kobiety potrafią nieźle dokokopać (i to dosłownie)... :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Oj żałuj chłopie... Nie wiesz co tracisz :biggrin: hehe. No akurat nie o tym mówiłem :icon_biggrin: hehe . Pozdrawiam Vectora A Tobie Pork , życzę udanego pożycia małżeńskiego :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Może masz to szczęście, że nic 'ultra-dziwnego-chorego' Ci się nie przydarzyło, ale nie ma co się oszukiwać - są w życiu takie sytuacje, że dosłownie w jednej chwili można znienawidzić kogoś bliskiego, zerwać kontakt z rodziną i inne takie cudowności. Tak więc nadal twierdzę, że NIKT z nas nie może być pewien, że czegoś nie zrobi - nawet jeśli w chwili obecnej uważa inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Może masz to szczęście, że nic 'ultra-dziwnego-chorego' Ci się nie przydarzyło, ale nie ma co się oszukiwać - są w życiu takie sytuacje, że dosłownie w jednej chwili można znienawidzić kogoś bliskiego, zerwać kontakt z rodziną i inne takie cudowności. Tak więc nadal twierdzę, że NIKT z nas nie może być pewien, że czegoś nie zrobi - nawet jeśli w chwili obecnej uważa inaczej. Jestem stosunkowo młody ale już trochę na tym świecie widziałem i przeżyłem... I zgadzam się że nie jest człowiek w stanie przewidzieć wszystkiego i zaplanować (ech jakie mieliśmy z była piękne i ładne plany... i... no własnie jest "byłą" a było tak pieknie... :) )... Chodzi o to że są zasady których nie należy łamać ale jak wiadomo są wyjątki ale to już muszą być naprawdę skrajne sytuacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 czy tylko ja odniosłam wrażenie ze odchodzimy od tematu i niebieską linią zaufania podjeżdża. nawet xsenia straciła zainteresowanie tematem :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi