scania Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam wszystkich;) koledzy brat nalał do dozownika zwykłego oleju do mieszanki zamiast specjalnego i skuter przestał jezdzić co może być przyczyną i co zrobić zeby znowu jezdził;) P.S zrobiłem już szlif nowy tłok pierscienie.objawy jakie są że odpali na 3 sekundy i gaśnie a przed szlifem było że odpalił i tylko na wolnych obrotach pracował nie miał siły jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 co to znaczy zwykły ?? wlał mu taki jak do silnika 4t ?? jakiej firmy ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scania Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie jestem pewien na sto procent ale chyba przekłądniowy jakiś castroli i strasznie gęsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Paliwo dostaje? Sprawdź czujnik ssania (to urządzenie czarne go gaźnika podłączone kabelki idą do niego) A jakie pasowanie tłoka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scania Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Paliwo dostaje,na pasowaniach to się nie znam ale robione to było u porządnego fachowce więc z tłokiem wszystko ok.w jaki sposób mam sprawdzić czujnik ssania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jak został wlany gęsty olej który nie miesza się z benzyną to powinno zalewać świecę olejem i dlatego nie chodzi. Wylej olej, przepłucz gaźnik, króciec, komorę spalania benzyną i powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi