majkelpl Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Lans na czopku, masz kolego poczucie humoru. Oj Yubus ..... mowi sie lans Z czopkiem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie, dziekuje, wole kobiety :icon_razz: Organizację kobiet pozostawiam Tobie :biggrin: Ja załatwiam wódkę (piwo) i facetów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Musicie wiedziec ,ze na odcinku Pulawy -Kazimierz sa prowadzone roboty przy budowie kanalizacji i jest ruch wachadlowy tak ze to spore utrudnioenie a co do postoju na rynku to caly czas nas gonia - jestem raz dwa w miesiacu w kaziku to wiem . Alternatywna droga to Ryki i Namyslow Pozdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) No teraz juz wiem ze bedzie Pani Prezes :icon_mrgreen: i chaos murowany :icon_razz: Spoko, dlatego jest opcja ........... wzajemnego dogrzewania sie w schronisku :lalag: Drzewo zostawimy .......... na ognisko :icon_mrgreen: nooo Pani Prezes się wybiera oj wybiera :D Pani Vice-Prezes została w chaosie utwierdzona dziś kiedy to pochwaliłam się pracowym wybrykiem... hyh :banghead: a drzewo się przyda więc wraca ze mną :icon_twisted: w końcu remont czeka do dokończenia, dzieci do zrobienia :icon_mrgreen: Bez względu na to którą trasą byśmy jechali to i tak musimy się spotkać w Puławach. Tego punktu nie da się ominąć, chyba, że ktoś zapędzi sie do Annopola. W zależności od trasy odległość 120 do 140 km, więc trzeba liczyć ok 2 godziny. Przy wjeździe do parku stoją jakies parasolki, gdzie można sobie coś wypić i poczekać. http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Pu%B3...&type=1&scale=4 Wjazd do parku jest na przedłużeniu Królewskiej prawie tak jak pokazuje pkt orientacyjny. Do Kazimierza trasą 824 na pd. Byle by nie na ul. Annopol to będzie git :D a Stara miłosna (przez która chyba i tak musimy przejechać???? ) jest tuż koło mnie więc mnie tam pasi :D Edytowane 3 Września 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Musicie wiedziec ,ze na odcinku Pulawy -Kazimierz sa prowadzone roboty przy budowie kanalizacji i jest ruch wachadlowy tak ze to spore utrudnioenie a co do postoju na rynku to caly czas nas gonia - jestem raz dwa w miesiacu w kaziku to wiem . Alternatywna droga to Ryki i Namyslow Pozdr :buttrock: Ale to chyba nie będzie problem. NIkomu się raczej nie spieszy, więc jakby co - poczeka się na zmianę świateł ;). No, chyba że ta droga Ryki - Namysłów jest szczególnie malownicza, to nawet bez robót drogowych można by tamtędy przejechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Sorki ale myslalem o NAŁĘCZOWIE a nie Namyslowie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 w LPU stoi się chwile .... wrazie co można zablokować przejazd :bigrazz: MAjk a jaka marka :flesje: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Pozdr :buttrock: A ja juz myslalem ze bedzie okazja w koncu sie spotkac na Wildkach :crossy: Organizację kobiet pozostawiam Tobie :biggrin: No kilka bedzie, wiec ..... wybierac, przebierac :icon_mrgreen: :buttrock: MAjk a jaka marka :flesje: :icon_question: W doborowym towarzystwie ...... to nie wazna marka :clap: :buttrock: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Sorki ale myslalem o NAŁĘCZOWIE a nie Namyslowie :banghead: Tak czy owak ładna trasa, dziękujemy za przydatne informacje :smile: W doborowym towarzystwie ...... to nie wazna marka :clap: :buttrock: :biggrin: Byle zimne było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wybraliście już jakąś bliżej określoną trasę? Czy w końcu dojdzie do tego, że każdy pojedzie po swojemu i wszyscy spotkają się w KD? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wybraliście już jakąś bliżej określoną trasę? Czy w końcu dojdzie do tego, że każdy pojedzie po swojemu i wszyscy spotkają się w KD? :banghead: a kolega co taki znerwicowany jakiś ??? :icon_mrgreen: do 12tego mamy jeszcze chwile czasu :icon_twisted: trzeba podyskutować :D później się ten chaos ogarnie :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wybraliście już jakąś bliżej określoną trasę? Czy w końcu dojdzie do tego, że każdy pojedzie po swojemu i wszyscy spotkają się w KD? :banghead: Przecież Ty i tak dojeżdżasz z drugiej strony. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 do 12tego mamy jeszcze chwile czasu :icon_twisted: trzeba podyskutować :D później się ten chaos ogarnie :bigrazz: :buttrock: Jaki Chaos ?? :icon_mrgreen: Jeszcze kilka stron trzeba popisac :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Przecież Ty i tak dojeżdżasz z drugiej strony. Shuy doceń troskę kolegi :biggrin: martwi się o nas :biggrin: Edytowane 4 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 a kolega co taki znerwicowany jakiś ??? :icon_mrgreen: do 12tego mamy jeszcze chwile czasu :icon_twisted: trzeba podyskutować :D później się ten chaos ogarnie :bigrazz: :buttrock: mmm nie znerwicowany ale mi się coś udzieliło :icon_mrgreen: A pogoda dzisiaj pikna :icon_evil: Przecież Ty i tak dojeżdżasz z drugiej strony. Chciałem was przywitać w Dęblinie :biggrin: Dla mnie nie ma strony dojazdowej, bo mogę krążyć nad KD niczym sęp nad padliną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi