majkelpl Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Nie pierwsza to i nie ostatnia wycieczka z Chaosem w tle .... :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 na zdjęciach widać ,że fajnie się bawiliście. :clap: żałuje że mnie nie było :icon_rolleyes: Zapraszamy następnym razem :crossy: Chociaż z nami podobno nuda jak flaki z olejem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Zapraszamy następnym razem :crossy: Chociaż z nami podobno nuda jak flaki z olejem :bigrazz: loża szyderców jest od tego by szydzić ja bym się nie przejmowała :icon_mrgreen: mamy własne mapety :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) to moze i kiedyś ja się załapię....... :crossy: Edytowane 15 Września 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wy sobie pojechaliście do KaziEmierza Dolnego,a ja "kicłem" sobie taką traską : http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...422,7.13562&z=8 Jechało się fajnie,spotkałem wielu sympatycznych i pomocnych ludzi :bigrazz: Tak pojechalem sobie sam w niedziele,i zdążyłem na mecz :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 loża szyderców jest od tego by szydzić ja bym się nie przejmowała :icon_mrgreen: mamy własne mapety :icon_razz: A czy ja wyglądam na kogoś kto się przejmuje? :icon_mrgreen: Tak pojechalem sobie sam w niedziele,i zdążyłem na mecz :buttrock: Faktycznie Wariat z Ciebie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dzień bez spamu dniem straconym :biggrin: Adaś dawaj zdjęcia :icon_mrgreen: nie moge wrzucic nie ocenzurowanych na forum, a dla 2 zdjec to mi sie nie chce galerii zakladac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 nie moge wrzucic nie ocenzurowanych na forum, a dla 2 zdjec to mi sie nie chce galerii zakladac :icon_mrgreen: Linka dostałam......... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Nuuuuuuuuuuudaaaaa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wy sobie pojechaliście do KaziEmierza Dolnego,a ja "kicłem" sobie taką traską : http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...422,7.13562&z=8 Jechało się fajnie,spotkałem wielu sympatycznych i pomocnych ludzi :bigrazz: Tak pojechalem sobie sam w niedziele,i zdążyłem na mecz :buttrock: pełen szacun :notworthy: :notworthy: :notworthy: ja taką trasę zrobię jak na stacjach bedą sprzedawać nowe kręgosłupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Też Wam zazdroszczę i jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko temu i okoliczności pozwolą - przy następnej okazji chętnie do Was dołączę. A dla PZW - duży respekt. Faktycznie niezła traska jak na kilka godzin i oglądanie meczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Nie pierwsza to i nie ostatnia wycieczka z Chaosem w tle .... :crossy: ja ci dam w tle ja ci majkel dam!!!! skonczy sie jak nic na jakimś czopku :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko temu i okoliczności pozwolą - przy następnej okazji chętnie do Was dołączę. A czemu mielibyśmy mieć? :icon_twisted: Chrzest bojowy przejdziesz...... :icon_mrgreen: :icon_twisted: a później to już sama przyjemność z Chaos Team'em obcować :icon_mrgreen: Nie krzyczcie na Majkiego, bo się zamknie w sobie. To go na powrót otworzymy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Yubuś .... Ty chyba jeszcze w Mikołaja wierzysz cooo? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 pełen szacun :notworthy: :notworthy: :notworthy: ja taką trasę zrobię jak na stacjach bedą sprzedawać nowe kręgosłupy Dupa bolała ale zadowolony człowiek może "olać"temat.Bęben najedzony :icon_razz: a i zakręty poznane ;) A dla PZW - duży respekt. Faktycznie niezła traska jak na kilka godzin i oglądanie meczu.... Kolego ale dopiero na trzeciego seta zdążyłem więc nie taki respekt :icon_razz: :icon_mrgreen: Było jednym słowem kozacko :crossy: :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 To go na powrót otworzymy :icon_mrgreen: Kati, mowisz i masz .... :icon_mrgreen: [...]jak nic na jakimś czopku :icon_twisted: Ooooooo :eek: Ale ..... w dupkie ? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi